'Taraftar olmadan bir kupa kaldırmak garip olacak'

Korona nedeniyle şampiyonluk yürüyüşü askıya alınan Liverpool'da, yıldız oyuncu Jordan Henderson olası bir şampiyonluğu seyircisiz kutlamanın 'garip' hissettireceğini söyledi.

'Taraftar olmadan bir kupa kaldırmak garip olacak'
27 Mayıs 2020 - 11:50 - Güncelleme: 27 Mayıs 2020 - 14:02

Premier League’de şampiyonluğa giderken korona virus engeline takılan Liverpool’un yıldız ismi Jordan Henderson, hem şampiyonluk ihtimallerini hem de seyircisiz maçlarla ilgili durumu değerlendirdi.

Jordan Henderson Liverpool taraftarı için ‘Büyük fark yaratıyorlar ve bunun hepimiz farkındayız’ ifadelerini kullandı.

BBC Radyo’nun yayınında konuşan başarılı oyuncu seyircileri olmadan şampiyonluk yaşama ihtimallerini ‘Tabii ki farklı bir his olacak bizim için. Herhangi bir kupayı taraftarlar olmadan almak çok garip olacak’ sözleriyle değerlendirdi.

‘Taraftarlar döndüğünde bir kutlama yapacağız’

Şampiyonluk konusunda temkinli konuşmayı sürdüren Henderson, ‘Hala işimiz bitmedi ve sezon bitene kadar yüksek performans göstermemiz gerekiyor. Sezonu olabildiğince çok puan alarak bitirmek isityoruz’ ifadelerini kullandı.

Şu dönem olmasa da daha sonra şampiyon olmaları halinde bir kutlama yapacaklarını söyleyen Henderson ‘Premier League’i kazanırsak elbette çok mutlu olacağız ve taraftarlarımız stadyuma döndüğünde bir kutlama olacağına eminim’ dedi. 

13 Mart’tan bu yana askıya alınan ve Haziran ayında başlaması beklenen Premier League’de Liverpool 82 puanla lider durumda bulunuyor.

Liverpool, şehrin sokaklarında 2005 yılındaki Şampiyonlar Ligi zaferini çok sayıda taraftarının katılımıyla kutlamıştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum