Taraftardan Fenerbahçe'ye moral

Sarı-lacivertli takımın antrenmanı öncesi Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne gelen taraftarlar teknik direktör Ersun Yanal, kaptan Volkan Demirel, futbolculardan Sadık Çiftpınar ve Tolgay Aslan ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından taraftarlar, futbolculara ve Ersun Yanal'a çiçek verdi.

Taraftardan Fenerbahçe'ye moral
23 Şubat 2019 - 14:27 - Güncelleme: 23 Şubat 2019 - 21:00

Spor Toto Süper Lig'de 23. Hafta'nın kapanış maçında 25 Şubat pazartesi akşamı Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de hazırlıklar sürüyor.

Sarı-lacivertli takımın antrenmanı öncesi Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne gelen taraftarlar teknik direktör Ersun Yanal, kaptan Volkan Demirel, futbolculardan Sadık Çiftpınar ve Tolgay Aslan ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından taraftarlar, futbolculara ve Ersun Yanal'a çiçek verdi.

Sarı-lacivertli takımın antrenmanı saat 11.00’de başladı. Salonda yapılan ısınma, koordinasyon ve denge çalışmalarıyla başlayan idman, aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla tamamlandı.

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi hazırlıklarını yarın Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.

Sarı-lacivertli takım Beşiktaş ile 25 Şubat Pazartesi saat 21:00'de Vodafone Park'ta karşılaşacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum