''Taraftarımız bunu hak etmişti''

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, HJK Helsinki'ye karşı alınan 5-2'lik galibiyeti değerlendirdi.

''Taraftarımız bunu hak etmişti''
26 Ağustos 2021 - 21:33
Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Helsinki'yi 5-2 mağlup ederek gruplara kalırken teknik direktör Vitor Pereira maç hakkında konuştu.

İyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Pereira, ''Bugün karakterli ve kaliteli bir oyun oynadık. Altyapımızı ve tecrübeli oyuncularımızı tebrik ediyorum. Güçlü bir takım olduğumuzu gösterdik. Ayrıca çok mutluyum, taraftarımız Fenerbahçe'yi grupta görmeyi hak etti. Takım ruhu ortaya koydular. Ben taktikten ziyade, takım ruhu yaratmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Bugün de takımımın çok koşup savaşacağını biliyordum. Çok mutluyum.'' sözlerini kullandı.

''Altyapımızı tebrik ediyorum''

Genç futbolcuların başarısına da değinen Portekizli teknik direktör, ''Arda 16, Muhammed 20, Fatih 18 yaşında. Ferdi 21, Altay 23 yaşında. Genç oyuncularımız güçlü ve kaliteli. Altyapımızı tebrik etmek istiyorum. Valencia'yı da tebrik ediyorum. Sakatlıktan çıktı ve 3 gol attı. Bu herkesin yapabileceği bir şey değildi. Kafasında ideal 11'i olan biri değilim. Tüm futbolculara şans vermeye çalışan biriyim. Gençler, genç oldukları için değil kaliteli oldukları için oynuyorlar. Biz onlara inanıyoruz. Böyle şanslar bulmaya devam edecekler ama çalışmayı da sürdürmeleri gerekiyor.'' dedi.

Avrupa Ligi'nde hak ederek gruplara kaldıklarını söyleyen Vitor Pereira ''Molde ve Celtic gibi takımları yenmiş bir takım Helsinki. Gençlerle oynuyorlar. Bence biz de bu iki maçta hak ederek kazanmayı başardık.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum