'Tarih yazdık, hocamızla güzel bir başlangıç yaptık'

A Milli Takımımızın Hırvatistan zaferinin ardından Barış Alper Yılmaz ve İsmail Yüksek açıklamalarda bulundu.

'Tarih yazdık, hocamızla güzel bir başlangıç yaptık'
13 Ekim 2023 - 00:15 - Güncelleme: 13 Ekim 2023 - 00:18
A Milli Takımımızın, EURO202 Elemeleri'nde Hırvatistan'ı 1-0 mağlup ettiği maçın ardından oyuncularımız kısa değerlendirmelerde bulundu.

Takımımızın galibiyet golünü atan Barış Alper Yılmaz, Vincenzo Montella'dan övgü dolu sözlerle bahsederken, İsmail Yüksek de galibiyet hakkında konuştu.

Golümüzü atan Barış Alper, ''Öncelikle şunu söyleyeyim, bugün burada tarih yazdık. Yeni hocamızla güzel bir başlangıç yaptık. Bütün takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, harika mücadele ettik. Hocanın çok güzel bir enerjisi var ve bize de bunu yansıttı. Ben de golü onunla kutlamak istedim. Hocam bana 'iki stoperin arasında dur' dedi ve araya koşu atmamı söyledi. Taraftarlarımızı Konya'daki maça bekliyoruz, inşallah yeneceğiz'' ifadelerini kullandı.

İsmail Yüksek de tarihi bir gece yaşadıklarını belirtirken ''Anlatılmaz yaşanır dedikleri bu. Biz hafta başından beri bu maça hazırlanıyorduk. Hafta başından beri bu maçı kazanacağımızı biliyorduk. Yeni teknik ekibimize de hayırlı olsun, galibiyetle başladılar. Hırvatistan bugün kalemize şut atamadı. Bugün kazanmak için sahaya her şeyimizi koyduk. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hocamız bizi motive etti ve güven verdi. Galibiyet bütün ülkemize armağan olsun. Konya halkına seslenmek istiyorum. Pazar günü gelsinler ve bizi desteklesinler'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum