Tarık Daşgün Kastamonuspor'da

Fenerbahçe forması da giyen bir dönemin yıldız ismi Tarık Daşgün, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kastamonuspor 1966, teknik direktörü olarak yeniden yeşil sahalarda.

Tarık Daşgün Kastamonuspor'da
19 Haziran 2017 - 18:27 - Güncelleme: 19 Haziran 2017 - 19:05

Spor Toto 2. Lig takımlarından Kastamonuspor 1966, teknik direktör Tarık Daşgün ile anlaştı.

Geçen sezon yine 2. Lig kulüplerinden Gümüşhanespor'da teknik patronluk yapan genç teknik adam 2017-2018 sezonu için Kastamonuspor 1966 ile yollarını birleştirdi. 

Tarık Daşgün, Kastamonuspor 1966'nın hedefleri ile birebir örtüşen bir takım olduğunu belirterek, hayırlı bir sezon temennisinde bulundu. Dagün,  “Kastamonu'ya başarıya, şampiyonluğa destek olmaya geldik. Sezon sonunda başarıyı hep birlikte kutlayıp birinci lige çıkmak istiyoruz” yorumunda bulundu. 

“BÜYÜK YANKI UYANDIRDIK”

Kastamonuspor 1966 Başkanı Metehan Babaş ise kulübün önemli işler başardığını ifade ederek, “Kastamonu güzel işler yaparak spor camiasında büyük yankı uyandırdı. Bu başarıları daha yukarılara taşıyarak taçlandırmak istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Başkan Babaş, “Bugün iç transfer konusunu bitirmeyi hedefliyoruz. Sonrasında da dış transfer konusuna bakacağız. Kamp dönemine kadar inşallah her şeyimiz tamam hale gelecek. 15 gün burada kamp yağacağız. 15 gün sonra da Erzurum'da kampa gireceğiz” dedi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum