''Tek başıma 6-0 yapabilirmişim''

Galatasaray'ın eski golcülerinden Ümit Karan yaklaşan Fenerbahçe derbisi öncesi beIN SPORTS'a verdiği röportajında dikkat çekici ifadeler kullandı.

''Tek başıma 6-0 yapabilirmişim''
18 Kasım 2021 - 01:29
Galatasaray'ın eski oyuncularından Ümit Karan, derbiye sayılı günler kala beIN SPORTS'a verdiği özel röportajında Galatasaray kariyeri ve derbi hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.

Ümit Karan, kariyerinde en üzüldüğü anın Galatasaray'dan ayrılışı olduğunu söylerken, 2002/03 sezonundaki Fenerbahçe derbisiyle ilgili de iddialı ifadeler kullandı.

Ümit Karan sarı-kırmızılı takımdaki kariyerinden bahsederken ''Arda, Galatasaray'a geldi ve çok katkı sağladı. Ancak Arda'nın gelişi sistemimizi bozdu bizim. Arda'ya, "Sen gelmeseydin biz bir sene daha şampiyon olurduk" dedim. Bana çok goller attırdı ama illa ki biri kenarda oturacaktı. Galatasaray'dan ayrılmak istemedim. Futbolu Galatasaray'da bırakmak istedim. Ancak bazı şartlar oluşmadı. Kötü bir sezon geçirdim diye Galatasaray'dan kovulmama gerek yoktu. Hayatımda en üzüldüğüm dönemlerden birisi Galatasaray'dan ayrılmak oldu'' ifadelerini kullandı.

''Tek başıma 6-0 yapabilirmişim''

2002/03 sezonundaki Fenerbahçe derbisi hakında da ilginç ifadeler kullanan Ümit Karan, ''Her Fenerbahçe maçında sahada olmak istiyordum. 2002/03 sezonunda ilk yarıdaki maçta hocam bana forma vermemişti, üzülmüştüm. İkinci yarıdaki ilk kez Fenerbahçe'ye karşı oynamıştım. Maçı izledim, tek başıma maçı 6-0 yapabilirmişim'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum