''Tek hedef; Şampiyonlar Ligi''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundaki Molde maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

''Tek hedef; Şampiyonlar Ligi''
23 Ağustos 2023 - 00:16
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde ile karşılaşacak Galatasaray'da, teknik direktör Okan Buruk basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk, iki eleme turu geötiklerini ve Molde'yi de geçip Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmak istediklerini söyledi.

Okan Buruk Molde maçı hakkında konuşurken ''İki takım için de çok önemli bir karşılaşma. İki takım için de tek hedef Şampiyonlar Ligi'ne girmek. Rakibimizin ne kadar istekli olduğunu biliyoruz. İki maç var. Ben rakibimizin güçlü bir rakip olduğunu ve kendi sahasında iyi işler yaptığını biliyorum ama biz de kendi kalitemizi ortaya koyacağız. İnşallah iki takım için de güzel bir maç olur'' dedi.  

Türk futbolu için önemli bir hafta olduğunu da belirten Buruk, ''2 tur geçtik, bu turu da geçip kendimizi Şampiyonlar Ligi'nde bulmak istiyoruz. Bu Türk futbolu için de çok önemli, değerli. Bu 2 turu geçen Galatasaray'ın hedefi Şampiyonlar Ligi'ne girmek. Zor bir takım karşı oynayacağız ama tek hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne girmek. Finansal olarak ve oyuncuların, bizlerin bu heyecanı yaşaması önemli. Bu hiçbir parayla tarif edilemez. O yüzden isteğimiz, arzumuz bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapmak'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum