Teklif sonrası rest

Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor... Sarı kırmızılı yönetim yıldız transferlerini bir bir bitirirken, takımdan ayrılacak olan oyuncularla ilgili de son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sevilla'nın istediği oyuncu Victor Nelsson transferin ise gerilim arttı. Transferde rest çekilirken, yeni detaylar ortaya çıktı.

Teklif sonrası rest
13 Ağustos 2022 - 12:13
Süper Lig'de gelcek sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Teknik direktör Okan Buruk'un direktifleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılar transferde durmak bilmiyor.

Sarı-kırmızılılar; Kazımcan Karataş, Leo Dubois, Abdülkerim Bardakcı, Haris Seferovic, Sergio Oliveira ve Fredrik Midtsjö sonrası Dries Mertens ve Lucas Torreira transferlerini de resmen açıkladı.

Cimbom'da Erden Timur ve ekibi transferleri bitirmek için büyük uğraş veriyor.

Bir yandan transferleri açıklayan sarı kırmızılı yönetim, bir yandan da kadrodaki oyunculardan bazıları ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Takımdan gönderilecek isimler belirlenirken, İspanya La Liga ekibi Sevilla Nelsson girişimlerini hızlandırdı.

Sevilla'nın teklifini kabul etmeyen Aslan, takımdan ayrılmak isteyen Nelsson için yeni teklifleri beklemeye geçerken yeni bir gelişme yaşandı. İşte tüm detaylar...

G.Saray'dan sert yanıt

Sevilla'nın kancayı attığı Victor Nelsson için yaptığı teklif, G.Saray cephesinden sert bir karşılık buldu.

Geçtiğimiz sezon 7 milyon Euro bonservis bedeli ile alınan Danimarkalı stoper için sarıkırmızılılar serbest kalma bedeli olan 25 milyon Euro'yu istiyor.

Sevilla Sportif Direktörü Monchi, 23 yaşındaki oyuncunun aklını çelerek bu transferi Marcao örneğindeki gibi daha ucuza bitirmeyi planlasa da bu kez oyuncunun 4 yıllık kontratı nedeniyle G.Saray'ın eli daha güçlü.

İlk temaslarda Aslan'a bonuslarla birlikte 15 milyon Euro önerilse de bu teklif hemen geri çevrildi.

Sarı-kırmızılı yönetim 20 milyon Euro nakit artı bonuslar karşılığında oyuncunun ayrılmasına sıcak bakabileceği mesajını Endülüs ekibine iletti.

Marcao'nun veliahtı yine Portekiz'den

G.Saray scout ekipleri Portekiz basınına göre bir kez daha bu pazarda oyuncu arayışında.

Marcao'yu küme düşme hattındaki Chaves'ten alan ve Sevilla'ya satan Aslan, bu defa Famalicao'nun 20 yaşındaki stoperi Alexandre Penetra için nabız yokluyor.

2026'ya kadar sözleşmesi olan sağ ayaklı stoper için sarı-kırmızılılar 2 milyon Euro artı bonus öneriyor.(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum