Teknik direktör değiştirmeyenler; 7

Süper Lig'de 26 hafta geride kalırken, sezona başladığı teknik direktörüryle yoluna devam eden takım sayısı sadece 7 oldu!

Teknik direktör değiştirmeyenler; 7
24 Şubat 2021 - 13:09 - Güncelleme: 24 Şubat 2021 - 14:12
FUTBOO | Süper Lig'de 26. hafta geride kalırken hem şampiyonluk, hem de düşme hattın kıyasıya bir rekabet devam ediyor. Elbette bu rekabet, hem de Süper Lig olunca en çok teknik direktörleri zorluyor. Süper Lig'de şu ana kadar 22 teknik direktör değişikliği yaşanırken, henüz teknik direktör değiştirmeyen takım sayısı ise 7!

Süper Lig'de sezona başladığı teknik direktörüyle yola devam eden 6 takım içinde 3'ü, şu an ligin ilk üç sırasında olan Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe. Fatih Terim Galatasaray'da, Sergen Yalçın Beşiktaş'ta, Erol Bulut ise Fenerbahçe'de görevlerine devam ediyor.

Şampiyonluk yarışı dışında henüz teknik direktör değiştirmeyen takımlar ise Sivasspor, Fatih Karagümrük, Aytemiz Alanyaspor ve Hatayspor oldu.

Süper Lig'de bu sezon teknik direktör değiştirmeyen takımlar

☉ Galatasaray, Fatih Terim
☉ Beşiktaş, Sergen Yalçın
☉ Fenerbahçe, Erol Bulut
☉ F. Karagümrük, Şenol Can
☉ Hatayspor, Ömer Erdoğan
☉ Sivasspor, Rıza Çalımbay
☉ Alanyaspor, Çağdaş Atan

Son 10 sırada değiştirmeyen yok

Teknik direktör olarak görevde kalma süresi en az olan liglerden biri olan Süper Lig'in son 10 sırasında yer alan tüm takımlar bu sezon en az 1 kez teknik direktör değişikliğine gitti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum