''Teknik direktör için 2.5 aday''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, hem yeni teknik direktör adayları hem de transfer hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

''Teknik direktör için 2.5 aday''
22 Haziran 2021 - 22:47
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, HaberTürk kanalında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Koç, teknik direktör ve transfer konularına da değindi.

Yeni teknik direktörü Pazartesi günü açıklayacaklarını söyleyen Ali Koç, ''Yeni teknik direktörümüzü Pazartesi açıklayacağız. Listemizde 2.5 adayımız var. 6-7 milyon Euro harcayabileceğimiz bir hoca getiremeyiz. Fenerbahçeliler rahat olsun. Yapacağımız teknik direktör tercihinin sonuna kadar arkasında dursunlar. Hem mevcut seneyi hem geleceği dizayn edecek, 2-3 sene A takım tecrübesi olan ve Avrupa'nın en iyi hocalarından biri olarak gösterilecek hocalar var. Algılara gelmeyin. Beşiktaş taraftarına sesleniyorum, Sergen Hoca'ya bir ilgimiz olmadı.'' sözlerini kullandı.

Favre ve Dalic açıklaması

Gündemde olan Lucien Favre ve Zlatko Dalic isimlerini de değerlendiren Koç, ''Favre ile görüşmemiz olmadı. Favre'nin kendisiyle. Favre'yi temsil eden kişiyle görüştük. Türkiye'ye uygun biri olmadığını söyledi temsilcisi. Baskıyı sevmeyen biriymiş. Dalic çok istediğim bir hocaydı. Bize çok güzel bir rapor hazırladı. Tavrı hali şekli şemali bana çok uyuyordu. EURO 2020 1 sene ertelenince olmadı. Bu sene hiç konuşmadık.'' dedi.

Transfer hakkında da konuşan Fenerbahçe Başkanı, ''Serdar Dursun'u çok iyi yatırım diye aldık. Serdar Dursun büyük fırsat transferidir. O an yaptın yaptın. Fakat müthiş bir satranç oyunuyla. Başka bir kulüple görüşürken devreye girdik. İyi ki devreye girmişiz, ondan sonra 4 ayrı teklif geldi. Kimsenin haberi olmadan 3 hafta önce bitirdik. Farklı bir yöntem seçtik.'' şeklinde konuştu.

Altay ve Szalai'ye teklif var mı?

Takımdaki futbolculara da yoğun bir ilgi olduğunu söyleyen Ali Koç, ''Altay her takımın içinde istediği karakter. O karakterdeki oyuncular bizde olmalıdır. Altay'a çok ilgi var. Avrupa'da genç kaleci kıtlığı var. Kolay kolay satmayız ama büyük ilgi var. Attila Szalai'ye acayip bir ilgi var. Szalai için 20 milyon Euro'nun altı konuşulamaz bile.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum