Terim'den 2 değişiklik

A Milli Futbol Takımımız 2018 Dünya Kupası elemelerindeki üçüncü maçında yarın İzlanda ile deplasmanda karşılaşacak

Terim'den 2 değişiklik
08 Ekim 2016 - 09:00

A Milli Futbol Takımımız 2018 Dünya Kupası elemelerindeki üçüncü maçında yarın İzlanda ile deplasmanda karşılaşacak.

Gruptaki ilk iki maçında Hırvatistan'la 1-1, Ukrayna ile 2-2 berabere kalan Milliler'de amaç ilk galibiyeti alarak puan durumunda İzlanda'nın üstüne çıkabilmek..

Son dakikalarına 2-1 yenik girdiği maçta Finlandiya'yı 3-2 yenmeyi başaran İzlanda'da da ise moraller yüksek..

Yaklaşık 2 aydır Arda Turan'la yaşadığı polemikle gündem olan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim İzlanda karşısına çıkacak onbiri belirledi..

Tecrübeli teknik adam Konya'daki Ukrayna maçına oranla üç değişikliğe gidecek.

Terim'in savunmada sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Hakan Balta'nın yerine Mehmet Topal'ı oynatacağı öğrenildi.

Ort sahada Mehmet Topal'dan boşaalan bölgeye ise ligin en çok koşu mesafesi kaydeden oyuncusu Tolga Ciğerci monte edilecek..

Ukrayna karşısında ilk onbirde başlayan ancak etkisiz kalan Enes Ünal'ın yerine ise Volkan Şen görev yapacak.

A Milli Takım yarınki karşılaşmaya şu onbirle çıkacak:

Volkan Babacan - Şener, Ömer Toprak, Mehmet Topal, Caner - Tolga Ciğerci, Ozan Tufan - Volkan Şen, Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor - Cenk Tosun.

TERİM BUGÜN KONUŞACAK

Öte yanda A Milli Takımımız, yarın İzlanda ile oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası eleme karşılaşması için yaklaşık altı buçuk saatlik uçak yolculuğunun ardından dün Reykjavik'e ulaştı.

Konya Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Keflavik Havalimanı'ndan gelen A Milli Takım kafilesi, daha sonra kamp yapacağı otele hareket etti. Kafilede Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile Yönetim Kurulu üyeleri de yer aldı.

A Milli Takım, bugün saat 18.30'da (TSİ 21.30) maçın oynanacağı Laugardalsvöllur Stadyumu'nda son çalışmasını yapacak.  Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve bir milli futbolcunun stadyumda düzenleyeceği basın toplantısı ise saat 18.00'de (TSİ 21.00) başlayacak.