Terim'den Marcao - Kerem yorumu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-0 kazanılan Giresunspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Terim'den Marcao - Kerem yorumu
17 Ağustos 2021 - 01:11
Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında Giresunspor'u 2-0 mağlup ederken maçın ardından Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Terim, Marcao ve Kerem Aktürkoğlu arasında yaşanan pozisyonu da değerlendirdi.

Öncelikle karşılaşma hakkında konuşan Fatih Terim, ''İlk 15-20 dakika yadırganacak haldeydik. Golden sonra toparladık, daha iyi oynadık. İkinci yarı biz de 10 kişi kaldık. 3 gün sonra bir maç daha oynayacağız. Gereksiz yere daha fazla koştuk, efor harcadık.'' sözlerini kullandı.

''Kimse merak etmesin, sinirle hareket etmeyiz''

Fatih Terim, Kerem Aktürkoğlu ile Marcao arasında yaşanan ve Marcao'nın kırmızı kart gördüğü pozisyon için ise ''Maçtan yarım saat sonra yaptırım uygulanacak mı sorusu, herhalde senin kulağına söylenen bir şey. Yaptırım uygularsak biz uygulayacağız. Kimseyi de ilgilendirmez. Kimse merak etmesin. Sinirle, hiddetle hareket etmeyiz. Sakin olması gereken biziz. Bizim görevimiz herkesi kazanmak, yanlışı ifade etmek.'' dedi.

Melo - Riera örneği

Gerekeni yapacaklarını belirten Terim, ''Hem Kerem'in gençliğini koruyacağız. Marcao'ya da gereken neyse biz yapacağız ne yapacaksak. Biz bunu çözeriz. Maçın önüne geçti. Ancak bir sakin olalım. Her şeyi hallederiz. Kimse merak etmesin. Biz kimsenin bilmemesine rağmen Melo - Riera'yı da açıkladık. Onu da çözdük, bunu da çözeriz.'' şeklinde konuştu.

''Önce özür dileyecek''

Tecrübeli teknik direktör, ''Marcao önce Kerem'den, takım arkadaşlarından, Galatasaray taraftarından, Türk futbolundan özür dileyecek. Sonra bakacağız. Onu da hemen öldürmeyelim ama ötekinin de hakkını yedirmeyelim.'' diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum