Terim: Kredimiz azaldı

Türkiye futbol direktörü Fatih Terim, 2-0 kaybettiğimiz İzlanda maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu

Terim: Kredimiz azaldı
09 Ekim 2016 - 09:00

Türkiye futbol direktörü Fatih Terim, 2-0 kaybettiğimiz İzlanda maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Terim, iyi oynamadıklarını kabul ederken Ozan'ın sakatlığının da planlarını bozduğunu ifade etti.

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I grubunda İzlanda'ya 2-0 mağlup olanMilli Takımda Fatih Terim, maç sonunda açıklamalarda buulndu.

Fatih Terim'in açıklamaları şöyle;

"İzlanda'yı tebrik ederek başlamak istiyorum. İlk yarıda golden sonra sonuna kadar çok da iyi oynadığımız söylenemez. Hava şartlarının etkisi olmuş olabilir. İzlanda ile havadan başa çıkmak zor. Onlar havaya kaldırdıkça, biz yere indirmek istedik. Ozan'ın birden bire sakatlığı, eksik kaldık derken, bize çarpan bir top, arkasından panikle gelen 2. gol. İzlanda gibi takımlara böyle havalarda 2-0 geride girerseniz işini zordur. 

Mağlup olduk, yapacak bir şey yok. Bize geçmiş olsun, rakibimize de tebrikler. Milli Takım konusu tabii ki ülkeyi ilgilendirir. Ancak bunun bir ölçüsü vardır. Üzerine kimsenin hak elde etme iddia olmaz. Dünyanın her tarafında, bizim kadar alınmasa da, alınan-alınmayanın bu kadar konuşulduğu bir ülke yok. Ne kadar zarar veriyor, vermiyor, bunu zaman gösterecek. bir de çocuklara mikrofon tutmak lazım. Bizim savaşımız bitmedi. 

Geriden geliyoruz bazen o savaşlar hep devam ediyor, edecek de. Bizi teselli edecek ne var? Önemli 2 deplasmanı atlattık ama bu takımlar gelip sizi Türkiye'de de yenebilir. Kredimiz azalıyor. Zoru başarmaya çalışacağız. Devre arasında değişiklik yapmadım, çünkü akılda Ozan yoktu. Üçüncü değişikliği de erken kullandım esasında Mevlüt ile."

: Fanatik