''Terim olsa oyuncuyu silerdi!''

Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın İstanbulspor'u yendiği maçta gördüğü kart nedeniyle eleştirlen Lucas Torreira hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.

''Terim olsa oyuncuyu silerdi!''
28 Aralık 2022 - 18:17
Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın İstanbulspor'u 2-1 yendiği maçın sonuna doğru gördüğü sarı kart nedeniyle eleştirilen Lucas Torreira hakkında dikkat çekici bir yorum yaptı.

Socrates Dergi'nin Youtube kanalına konuşan Mehmet Demirkol, Fatih Terim olsaydı Torreira'nın işinin çok daha zor olacağını dile getirdi.

''Fatih Terim olsa oyuncuyu silerdi!''

Lucas Torreira'nın gördüğü sarı kart görüp cezalı duruma düşmesi sonrası kenarda Okan Buruk'un tepkisini yetersiz bulan Demirkol ''Torreira'nın sarı kart pozisyonunda Okan Buruk çok sinirlenmedi. Daha fazla tepki göstermesi gerekiyordu. Eğer orada Fatih Terim olsa oyuncuyu silerdi. Oyuncu hiçbir şey olmamış gibi oyundan çıktı'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın hücum hattını da değerlendiren Demirkol, ''Gomis işi bitiriyor tamam ama Icardi olduğunda Galatasaray'ın ön tarafı daha iyi çalışıyor. Icardi çok hareketli, kafa çok iyi çalışıyor. Ligin içine çok kolay girdi. Gomis çok işe yarıyor ama oyununun akıcılığı açısından Icardi daha önemli roller üstlenebiliyor. Galatasaray, Icardi varken daha iyi bir hücum takımı oluyor'' dedi.

Mehmet Demirkol son olarak Galatasaray'ın fikstüre rağmen dikkat etmesi gerektiğini ''Fikstüre baktığın zaman Galatasaray için işler yolunda gider gibi duruyor ama İstanbulspor karşısında gördük ki her şey fikstür değil. Son dakikada gol olsa büyük yıkım olurdu'' sözleriyle belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum