Tete'den taraftara büyük övgü

Galatasaray'ın Kopenhag ile 2-2 berabere kaldığı maçta, takımının 2. golünü atan Tete karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Tete'den taraftara büyük övgü
21 Eylül 2023 - 00:44
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Kopenhag ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Tete değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray'ın 2. golünü atan Tete, Manchester United ile oynayacakları maç hakkında da konuştu.

Yıldız oyuncu taraftara dikkat çekerken ''Ben performansımdan memnunum. Fakat hoca, oyuncuları seçtiği zaman takıma kim faydalı olacaksa onu seçmeye çalışıyor. Bizler de kim oynarsa oynasın, faydalı olmaya çalışıyoruz. Dediğim gibi oynadığım dönemde goller atıp, asistler yaparak takıma faydalı olmaya çalışacağım. Müthiş bir taraftar vardı. Maçın başından sonuna kadar bize destek olan şahane bir taraftar vardı. İlerleyen günlerde ben de iyi oynayarak taraftarımıza mutluluklar yaşatmak için elimden geleni yapacağım'' dedi.

Manchester United ile oynayacakları bir sonraki maç hakkında da konuşan Tete ''Bizim için iyi olacak. Zor bir dönemden geçiyorlar. Biz de bundan faydalanmak, iyi bir sonuçla dönmek için elimizden geleni yapacağız'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum