TFF 1. Lig'de büyük yarış

TFF 1. Lig'de son iki haftaya girerken hem ilk iki hem de play-off yarışı nefesleri kesiyor.

TFF 1. Lig'de büyük yarış
27 Nisan 2021 - 01:01
FUTBOO | Belki de Süper Lig'den daha zorlu bir yarış ve TFF 1. Lig'de! TFF 1. Lig'de son iki hafta öncesi ilk 3 sırada aynı puandal 3 takım bulunuyor. Lider averajla Adana Demirspor olurken, Giresunspor ikinci, Samsunspor ise 3. sırada yer alıyor.

İlk iki sıradaki takımların doğrudan Süper Lig'e çıkacağı, 3-4-5-6. sırada yer alan takımların ise play-off oynayacağı TFF 1. Lig'de bu hafta bazı takımların geleceği netleşebilir.

İlk 3 için çok kritik

Lider Adana Demirspor 33. haftada sahasında Balıkesirspor'u konuk edecek. İkinci sıradaki Giresunspor ise sahada Akhisarspor'u, Samsunspor ise Ankaraspor'u konuk edecek. Dördüncü sırada yer alan İstanbulspor'un da matematiksel olarak ilk iki şansı bulunuyor. Ancak çok büyük sürpriz yaşanmazsa TFF 1. Lig'de ilk iki sırayı Adana Demirspor, Giresunspor ve Samsunspor'dan ikisi alacaktır.

Play-off yarışı da karışık

Play-off sıralaması için de büyük bir heyecan yaşanıyor. 6. sırada yer alan Altınordu'nun hemen altında 52 puanlı Ankara Keçiörengücü ve 50 puanla Ümraniyespor yer alıyor. Şu an için play-off sırasında Samsunspor, İstanbulspor, Altay ve Altınordu yer alıyor.

1. Adana Demirspor, 64
2. Giresunspor, 64

......................
3. Samsunspor, 64
4. İstanbulspor, 60
5. Altay, 57
6. Altınordu, 54
......................
7. Ankara Keçiörengücü, 52
8. Ümraniyespor, 50

YORUMLAR

  • 0 Yorum