TFF'den Süper Lig için son dakika açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Kulüpler Birliği Vakfı ile yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

TFF'den Süper Lig için son dakika açıklaması
20 Mayıs 2020 - 15:57 - Güncelleme: 20 Mayıs 2020 - 18:22

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig'in geleceğiyle ilgili Kulüpler Birliği Vakfı ile yapılan toplantının ardından basına açıklamalarda bulundu.

Nihat Özdemir, Süper Lig'in başlangıç tarihi için kulüplerle anlaşmaya vardıklarını belirtirken, küme düşme konusunda da sürpriz bir talebin olduğunu belirtti.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Nihat Özdemir, ''18 kulübün tamamının desteği ile liglerin 12 Haziran'da başlaması için anlaştık. Kesin karar 28 Mayıs'ta verilecek'' ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de küme düşme kaldırılıyor mu?

Bazı takımlardan küme düşmenin kaldırılması yönünde talep olduğunu da belirten federasyon başkanı ''Ayrıca 7 kulüp önümüzdeki sezonun 21 takımla oynanması, bu sezon düşme olmaması için bize başvurdu. Bunu değerlendireceğiz'' dedi.

''5 oyuncu değişikliğiyle ilgili açıklama yapılacak''

Nihat Özdemir'in ardından konuşan Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil de kısa bir değerlendirme yaptı ve ''Ligin geri kalanında 5 oyuncu değişikliği hakkı için federasyon kısa bir süre sonra açıklama yapacak'' ifadelerini kullandı. Sepil aynı zamanda gelecek sezon U21 liglerinin yeniden oynatılması için de görüşme gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum