TFF'den UEFA açıklaması

TFF, UEFA ile toplantı yaptığı ve bu toplantıda UEFA'nın bazı kulüplerimiz için birtakım yaptırım talebinde bulunduğu şeklinde çıkan haberleri yalanladı

TFF'den UEFA açıklaması
28 Şubat 2017 - 12:52

TFF, UEFA ile toplantı yaptığı ve bu toplantıda UEFA'nın bazı kulüplerimiz için birtakım yaptırım talebinde bulunduğu şeklinde çıkan haberleri yalanladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan UEFA yalanlaması geldi. TFF, UEFA ile toplantı yaptığı ve bu toplantıda bazı kulüplerimiz için birtakım yaptırım talebinde bulunulduğu şeklinde çıkan haberlerin doğru olmadığını açıkladı. Resmi siteden yapılan açıklamada; "Bazı internet sitelerinde, 'TFF ile UEFA arasında bazı kulüplerimizi ilgilendiren bir toplantı yapıldığı ve bu toplantı sonunda UEFA'nın bazı kulüplerimiz için birtakım yaptırım taleplerinde bulunduğu2 yönünde tamamen gerçek dışı haberler yayınlanmıştır. İlgili haberlerde iddia edilen türde bir toplantı veya görüşme kesinlikle yapılmamıştır. Bu tür gerçek dışı haber yayınlayan kaynakların Türk futbolunu karıştırmak gibi bir amaca hizmet etmekten öte aynı zamanda toplum içine nifak sokarak bir ihanet içinde bulunduklarının da anlaşılması ve bu odaklara itibar edilmemesi gerektiğini bir kez daha kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız." ifadelerine yer verildi.