TFF ile DenizBank arasında ana sponsorluk sözleşmesi imzalandı

DenizBank, 3 yıllığına erkek Milli Takımlarının ana sponsoru oldu.

TFF ile DenizBank arasında ana sponsorluk sözleşmesi imzalandı
05 Şubat 2020 - 16:36 - Güncelleme: 05 Şubat 2020 - 16:44

Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye'de sporun gelişimini ve geniş tabana yayılmasını sosyal sorumluluğu olarak gören ve sektöre sağladığı finansal destek ile ilk sırada yer alan DenizBank arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. DenizBank, 3 yıllığına erkek Milli Takımlarının ana sponsoru oldu.

DenizBank Genel Müdürlüğü DenizKule'de gerçekleşen imza törenine; Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyeleri Ali Düşmez, Hamit Altıntop, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Çağlar, Alkın Kalkavan, Selim Soydan, İsmail Erdem, Genel Sekreter Kadir Kardaş, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, A Milli Takım kaptanı Emre Belözoğlu ve DenizBank yöneticileri katıldı.

Nihat Özdemir: "DenizBank ile çok önemli bir iş birliğine imza attık"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, imza töreninde şu konuşmayı yaptı: "Türkiye Futbol Federasyonu olarak bugün burada, finans dünyasının köklü bankalarından DenizBank ile çok önemli bir iş birliğine imza atmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu özel günümüzde, burada bulunduğunuz için sizlere teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum.

Türk sporuna değerli yatırımlarda bulunan DenizBank ile yeni bir yolculuğa çıkmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. DenizBank, Avrupa Şampiyonası finallerinde mücadele edecek A Milli Takımımızın sponsorları arasına giriyor. bu anlaşma vesilesiyle değerli katkıları ve bizlere duydukları güven için Denizbank'a çok teşekkür ediyoruz.

Kendilerinin bu destekleri, Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri öncesinde, bizleri daima gururlandıran A Milli Takımımızın gücüne güç katacaktır. İnşallah DenizBank ve tüm sponsorlarımızla birlikte, önümüzdeki turnuvalarda istikrarlı başarıyı yakalayıp büyük hedeflerimize ulaşacak ve ülkemize önemli mutluluklar yaşatacağız.

Ülkemiz ve dünyanın önde gelen markaları ile sponsorluk anlaşmalarına imza atan Federasyonumuz, gelirlerini daima artırdı. Artan bu gelirlerimiz ile devletimizin destek ve yatırımları birleşince uluslararası başarılarımızın yolu da açıldı.

Bu süreçte, değerli hocamız Şenol Güneş ile birlikte heyecanını yaşadığımız 2002 Dünya Kupası üçüncülüğümüzün yanı sıra, EURO 2008'de yarı final coşkusunu tattığımız Avrupa Şampiyonası finallerine 5. kez katılıyoruz. Dünya klasmanında ilk 10 hedefimize adım adım ilerliyoruz. Avrupa Futbol Şampiyonası finallerini, başarı çıtamızı yükseltmek için bir fırsat olarak görüyoruz.

A Milli Takımımız, teknik direktörümüz ve teknik ekibimiz, sponsorlarımız, futbol ailesi ve Türk halkının ortak sinerjisiyle hep birlikte bu yaza damga vuracağımıza inanıyoruz. Bu birlik ve beraberlik;  EURO 2020'de bizi başarıya taşıyacak, sonraki turnuvaların da kapılarını açacaktır.  

Sözlerime son verirken; sponsor ailemize katılan DenizBank'a aramıza hoş geldiniz diyor, bu anlaşmanın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Katılımlarınız için sizlere teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

Şenol Güneş: "Küresel bir başarıya ihtiyaç var"

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de futbolun artık çok büyük bir ekonomik boyutunun da olduğunu belirterek, "Sayın başkanımız futboldan bahsetti, futbol da ekonomiyi ilgilendiriyor. Ama bizim işimiz futbol. Çocukluğumuzdan beri bizim mesleğimiz bu ama paranın da gelmesi bizi sevindiriyor. Meslek olarak bu işi severek yaptık, güzel bir meslek, üstüne de para gelince iyice güzelleşiyor. Ama en önemlisi bu ambiyans. Buna benzer bir kalabalığı yarı finalde Brezilya maçında görmüştüm ama o zaman işin sonuna gelmiştik, şu an işin başındayız, Avrupa Şampiyonası öncesi böyle üst katılımla olan, böyle heyecanla dolu bir aile olduğumuzu düşünüyoruz. Çok büyük bir eksiğimiz paraydı, şimdi de Denizbank'la beraberiz."

"Küresel bir başarıya ihtiyaç var, bu takım için de banka için de geçerli. Aynı zamanda sponsorların kaliteli markalar olması bizi zenginleştiriyor." sözlerini kullanan Güneş şöyle konuştu: "Geçmişte böyle bir şey yoktu, Dünya Kupası'na giderken yalnızdık. Bugün birlikteyiz, o yüzden bir korkum var. İnşallah beklentiye cevap veririz. Avrupa Şampiyonası önemli ama Dünya Kupası da çok önemli. Bu çocuklar çok karakterli, ülkemizi temsil için orada olacaklar. Yetenekli ve karakterli oyuncuların başarısı için desteğe ihtiyaç var. Onu da bekliyoruz. Yeni bir şeyler sunmak istiyoruz. Takdiri ilahi, tıpkı 2002'de Brezilya ile yaptığımız maç gibi. İnşallah ilk 3'e gireriz. Ülkemizde zaman zaman futbolda kaoslar var ama her şeyin üzerinde milli takım var. Herkesin sorumluluk duyduğu bir düzen bekliyoruz. Ailemiz dostlarımızla bir araya geliyoruz ama bankamızı seçtiğimiz zaman DenizBank'ı seçtiğimiz zaman çok daha iyi olacağını düşünüyoruz."

Emre Belözoğlu: "İnşallah beraber gittiğimiz bu turnuvadan başarı ile döneriz"

A Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu da sponsorluk anlaşmalarının milli takım için önemine değinerek şu ifadeleri kullandı: "DenizBank Ailesi'nin Türk Futbolu'na verdiği katkıyı net bir şekilde bildiğim için bu sponsorluk anlaşmasının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aile olabilmek, kalabilmek çok önemli. Federasyonda hocamızla beraber Türk Futbolu için elimizden geleni saha içerisinde yapmaya çalıştık. Son dönemde yakaladığımız başarının en önemli sebebi içeride oluşturduğumuz samimi aile ortamıydı. Büyük bir aileyiz dediğimizde herkesi işin içine katmak itiyorum. Beraber kazanacağımız ve kaybedeceğimiz bir sürecin olması gerekiyor. Böyle sponsorluk anlaşmaları çok önemli. İnşallah beraber gittiğimiz bu turnuvadan başarı ile döneriz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum