TFF Süper Kupa'nın kilit iki isim

TFF Süper Kupa, Başakşehir - Trabzonspor maçıyla sahibini bulacak. Biz de zorlu karşılaşmanın iki kilit futbolcusunu değerlendirdik.

TFF Süper Kupa'nın kilit iki isim
27 Ocak 2021 - 01:33 - Güncelleme: 27 Ocak 2021 - 02:05
FUTBOO | Başakşehir ile Trabzonspor, TFF Süper Kupa için kozlarını paylaşıyor. İki takım da geçen seneyi kupa ile tamamlamıştı ancak bu sene o performanslarından çok uzaktalar. Yine de kadrolarında oldukça tehlikeli isimler yer alıyor...

Başakşehir'in en büyük dezavantajı bu maçta sakatlıklar olacak. Visca ve İrfan Can Kahveci'den yararlanamayacak olan Okan Buruk'un ekibinde Enzo Crivelli maçın kilit ismi olabilir. Yüksek toplardaki üstünlüğü ile hem gol hem de arkadaşlarına pozisyon hazırlayabilme tehlikesi yaratan Crivelli, Başakşehir'in en önemli kozlarından birisi olmaya aday. 

Son haftalarda çok formda

Trabzonspor'da ise son haftaların formda oyuncusu Caleb Ekuban dikkat çekiyor. Bordo mavilileri hücum bölgesine en iyi taşıyan isim olarak Ekuban'ı söyleyebiliriz. Başakşehir savunmasına zor anlar yaşatması çok olası. Son lig maçında da 1 gol, 1 asist ile ne kadar formda olduğunu gösterdi. Bu maçta da Trabzonspor kupayı almak istiyorsa topu daha çok Ekuban ile buluşturmalı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum