Tilbe: Şampiyonluklar için geldim

Sarı-lacivertli kulübün yeni transferi Tilbe Şenyürek, her sporcunun Fenerbahçe gibi büyük bir camiada oynamak isteyeceği belirterek, şampiyonluklar ve kupalar için elinden geleni yapacağını söyledi.

Tilbe: Şampiyonluklar için geldim
09 Temmuz 2017 - 21:53

Fenerbahçe Kadın Basketbol takımının son olarak kadrosuna kattığı isim olan Tilbe Şenyürek, forması giyeceği için heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade etti. 

“Fenerbahçe çok büyük bir camia ve her sporcu burada oynamayı ister” diyen Tilbe, çok heyecanlı olduğunu ve bir an önce sezonun başlamasını istediğini söyledi. 

Yıldız oyuncu, “Bu forma altında kupalar kazanıp, şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Başarılı olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Transfer sürecim sona erdikten sonra da Fenerbahçe taraftarından çok güzel sözler duydum ve bunun için de heyecanlıyım” dedi.

“SORUN YAŞAMAM”

Fenerbahçe ailesinin çok büyük olduğunu belirten Şenyürek, “Taraftarıyla, oyuncularıyla, yönetimiyle, her şeyiyle büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Bu büyük camia için elimden geleni yapacağım. Takımdaki herkesi de tanıyorum, Milli takımlarda beraberiz. Bu anlamda bir uyum sorunu yaşayacağımı da düşünmüyorum. İyi bir takım olacağımızı düşünüyorum. Bu uyumun da bize başarıyı getireceğine inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum