Tolga Ciğerci Samandıra'da

Milli futbolcu, Almanya’da süren tedavi sürecinin ardından Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne geldi. Damien Comolli ve Phillip Cocu ile sohbet eden yıldız oyuncu, takım arkadaşlarıyla da bir araya geldi. 

Tolga Ciğerci Samandıra'da
08 Ekim 2018 - 17:24

Transferin son gününde Fenerbahçe'ye imza attıktan sonra ayak başparmağındaki sakatlık nüksettiği için Almanya'ya tedaviye giden Tolga Ciğerci Türkiye'ye döndü.

Tolga, Almanya’da süren tedavi sürecinin ardından bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne geldi. Burada sportif direktör Damien Comolli ve teknik direktör Phillip Cocu ile sohbet eden yıldız oyuncu, takım arkadaşlarıyla da bir araya geldi. 

Sivasspor maçının hazırlıkları başladı

Öte yandan Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 9. hafta müsabakasında, 20 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde yapılan ve Phillip Cocu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 11.30’da başladı. Milli oyunculardan yoksun gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular iki gruba ayrıldılar.

Pazar günü Başakşehir karşısında ilk 11’de forma giyen futbolcular antrenmanı rejenarasyon çalışmasıyla tamamladı.

Diğer oyuncular ise çeşitli parkurlarda oluşan dayanıklılık çalışmasının ardından dar alanda pas organizasyonları ve yine dar alanda yaptıkları hücum ve defans organizasyonları ile antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum