Tolga Ciğerci serbest kalabilir

Bu sezon Galatasaray'ı sırtlayan Tolga Ciğerci, 3 maçta 4 gol atmayı başararak takımın en golcü ismi oldu. Sözleşmesindeki bir madde nedeniyle, Tolga Ciğerci sezon sonu serbest kalabilir.

Tolga Ciğerci serbest kalabilir
27 Ağustos 2017 - 12:26

Bu sezon Galatasaray'ı sırtlayan Tolga Ciğerci, 3 maçta 4 gol atmayı başararak takımın en golcü ismi oldu. Geçen sezon Galatasaray, Almanya'nın Hertha Berlin kulübünden Tolga Ciğerci'yi transfer etmişti. Galatasaray, Alman ekibine bonservis olarak 3 milyon euro ödemişti.

Geçen sene bekleneni veremedi

Geçen sezon iyi bir performans gösteremeyen Tolga Ciğerci, taraftar forumlarında gönderilmesi gereken vasat oyuncular arasında gösteriliyordu. Ancak hırslı orta saha oyuncusu, bu sezona kulübün en kilit oyuncusu olarak başladı. 25 yaşındaki futbolcu, senede 2 milyon euro kazanıyor ve 2019'a dek sözleşmesi devam ediyor.


Serbest kalabilir

25 yaşındaki orta saha oyuncusu sezon sonunda 8 milyon euro getirebilir ise Galatasaray'dan ayrılabiliyor. Oyuncunun serbest kalma maddesinin düşük kalması, Galatasaray yönetimini kara kara düşündürüyor. Yıldız oyuncuyu sezon sonu kaptırmak istemeyen yönetim, yeni sözleşme için kolları sıvadı.



YORUMLAR

  • 0 Yorum