Tolgay Arslan Napoli kıskacında

Beşiktaş'ın orta sahasının dinamosu Tolgay Arslan'a İtalya'dan teklif var. Çizme’nin güçlü ekibi Napoli siyah-beyazlıların yıldızına talip oldu.

Tolgay Arslan Napoli kıskacında
02 Temmuz 2017 - 10:58

Özellikle geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla Beşiktaş’ın şampiyonluğunda pay sahipleri arasında olan Tolgay Arslan’ın yurt dışından talipleri çoğalıyor. 

Siyah-beyazlı takımın orta sahasında önemli rol oynayan 26 yaşındaki oyuncu, özellikle de takımın en önemli ismi olan Hutchinson’un yokluğunda çok önemli bir performans sergilemişti. 

Tolgay’ın bu performansı Atiba’yı aratmamış, hatta zaman zaman ilk tercih olmaya başlamıştı. 

Bu performansı sonrası talipleri artan Tolgay Arslan’a Serie A’nın güçlü takımlarından Napoli teklifte bulundu. Fanatik’in haberine göre, Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş ile aynı grupta bulunan ve Tolgay’ı yakından izleme şansı da bulan Napoli’nin 26 yaşındaki yıldız için teklifi 6 milyon Euro olduğu öğrenildi. 

PSG DE İSTEMİŞTİ

Fransa’nın devi Paris Saint-Germain’in de aynı parayı Tolgay için teklif ettiği iddialar arasında. Başkan Fikret Orman’ın ise Tolgay’ı göndermek için en az 10 milyon euro istediği ifade ediliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum