Tolgay ve Tolga'dan şampiyonluk yorumu

Bu sezon Atiba'nın yokluğunda orta sahada büyük katkı veren Tolgay Arslan ile tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin şampiyonluğu değerlendirdi.

Tolgay ve Tolga'dan şampiyonluk yorumu
28 Mayıs 2017 - 22:17 - Güncelleme: 28 Mayıs 2017 - 22:36

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantepspor'u farklı yenerek Başakşehir'in önünde şampiyonluğa uzanan Beşiktaş'ta takımın önemli orta saha oyuncularından Tolgay Arslan ile deneyimli file bekçisi Tolga Zengin kazandıkları zafer hakkında açıklamalarda bulundu.

"ÇOK DUYGUSAL BİR GÜN"

Atiba'nın yokluğunda Oğuzhan ile orta sahayı yöneten Tolgay, yaptığı açıklamada "Çok duygusal bir gün. Taraftarımız, hocamız, başkanımız hak etti. Herkesi öpüyorum. Ayaklarına ellerine sağlık. Şu an çok mutluyum. Bugün transferimi konuşmayalım, inşallah burada daha fazla kupa kazanırım" ifadelerini kullandı. 

"GÜZEL BİR HİKÂYE"

Kazandıkları şampiyonluk için katkı veren herkese teşekkür eden Tolga Zengin, "Şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutluyorum. Herkesin yüreğine sağlık. Uzun bir sezonda, üç kulvarda oynadık. Ligde hedeflediğimiz şampiyonluğu aldık. Yaşanmışlıklar, yorgunluklar, sevinç ve hüzün var ancak hepsini topladığımızda çok güzel bir hikâye çıkıyor. Yarışı güzelleştiren herkese teşekkür ediyoruz. Rakiplerimiz olmasa bunun bir güzelliği olmaz. İnşallah önümüzdeki sene yeni başarılar, yeni mutluluklar" yorumunda bulundu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum