Toplam 23 milyon €!

Transfer çalışmalarını ara vermeden sürdüren Fenerbahçe, Fred ve Cengiz Ünder'in ardından 2 yıldız transferi daha bitirmenin hazırlığını yapıyor.

Toplam 23 milyon €!
15 Ağustos 2023 - 10:49
Trendyol Süper Lig'de çıktığı ilk maçı kazanarak yeni sezona galibiyetle başlayan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor...Bu sezon şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı lacivertliler, transferde durmak bilmiyor. Birçok yıldız oyuncuyu transfer eden ve kadrosuna takviyelere devam eden Kanarya, son bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Ndombele için pazarlık vakti

Fred transferinin ardından orta sahaya ikinci takviyeye hazırlanan Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde Tottenham Kulübü'ne Ndombele için 10 milyon Euro'luk teklifte bulunmuştu.

İngiliz kulübü 15 milyon Euro'da ısrar etmişti. Yönetici Selahattin Baki, Tottenham ile yeniden masaya oturacak ve son teklifi 13 milyon olarak revize edecek. Bu rakama transferin sonuçlanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Gözler Livakovic'te

Kadroda büyük bir yenilenmeye giden Fenerbahçe'de gözler artık Dominik Livakovic'e çevrildi. Altay'ın formunun iyice dip yaptığı dönemde, Hırvat eldivenin gelişi için geri sayıma geçildi. Dinamo Zagreb forması giyen 28 yaşındaki kaleciyle uzun süredir ilgilenen Fenerbahçe, artık bu transferin mutlu sonla bitmesini bekliyor. Dinamo Zagreb'in son tarih olarak 15 Ağustos'u verdiği Livakovic'te bu tarih daha da ileri atıldı.

AEK ile yaşanan olaylar nedeniyle Şampiyonlar Ligi üçüncü eleme turu maçları ertelenen Hırvat ekibiyle son bir görüşme daha yapıldı. Bugün ve 19 Ağustos'ta AEK ile iki maça çıkacak Dinamo Zagreb'in transfere bu hafta onay vermesi talep edildi. Fenerbahçe'yle her konuda anlaşma sağlayan 28 yaşındaki kaleci de kulübüyle görüşerek ayrılma isteğini yineledi. Fenerbahçe artık bu transferin gerçekleşmesine kesin gözle bakıyor. Sarı-lacivertli kurmayların bu hafta İstanbul'a getirmek istediği tecrübeli file bekçisi, 4+1 yıllık imza atacak. 10 milyon euro bonservis ödenmesi beklenen Livakovic, artık kalenin yeni sahibi olacak.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum