'Torrent ile planımız uzun'

UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray'da başkan Burak Elmas, İspanya basınına konuştu.

'Torrent ile planımız uzun'
17 Mart 2022 - 12:10
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Barcelona ile oynayacakları maç öncesinde İspanya'dan Sport'a açıklamalarda bulundu.

İşte Burak Elmas'ın açıklamaları;

Stadyum dolu olacak. Tüm biletlerimiz tükendi. Taraftarlarımız bu maçı gerçekten dört gözle bekliyor. Elbette zor bir maç olacak. Barcelona harika bir kulüp ama biz takımımıza inanıyoruz. Umarım elimizden gelenin en iyisini yaparız ve çeyrek finale çıkarız.

Uzun vadeli bir proje olmasını umuyoruz

Bir projemiz var ve Domenec de bunun parçası. Güçlü bir ekip kuruyoruz. Dome'nin oyununu beğeniyoruz ve bunun çok uzun vadeli bir proje olmasını umuyoruz. 

Daha iyi olacağız

Yeni ve genç oyuncularla bir takım kuruyoruz. Uyum sağlamaları ve birlikte oynamayı öğrenmeleri gerekiyor. Bu takımın önümüzdeki sezon büyümeye devam edecek. Bu sezon ligde pek iyi gitmiyoruz ama önümüzdeki yıllarda daha iyi olacağımızı umuyoruz.

Avrupa'da rekabet etmek için kurulmuş bir kulüp

Çünkü Galatasaray, Avrupa'da rekabet etmek için kurulmuş bir kulüp. Uluslararası turnuvalarda oynamak için her zaman daha büyük bir motivasyonu var. Avrupa'da oynadığımız rakipler gol atmaya, hücm oynamaya çalışıyor ama Türkiye'de genelde defansif oluyorlar. Kapalı savunmaları açmak zordur. Takım ve teknik adam, bu tür maçlarla mücadele etmenin yollarını ayırıyor.

Kerem Aktürkoğlu takımda kalacak mı?

Tüm oyuncularla 5 yıllık sözleşmemiz var, tüm gençlerimiz böyle imzaladı. Önce kulüpte başarılı olmaları, Galatasaray'ın başarısına katkıda bulunmaları gerekiyor. Sonra ne istediklerini ve piyasanın ne istediğini göreceğiz.

Barcelona saygı görüyor

Barcelona burada çok saygı görüyor. Elbette Galatasaray taraftarının Arda Turan'dan doalyı Barcelona ile bir bağı var. Orada oynadı ve halen bizim kaptanımız. Ancak bununla da kalmıyor. Barcelona'da birçok futbol akademisi var ve hatta yeğenim bunlardan birinde. Barcelona okulları, kulübü dünyada daha popüler hale getirmek için yardımcı oluyor.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum