Tottenham belgeselinde bizi bekleyen olaylar!

Tottenham'da Hugo Lloris ve Heung-Min Son arasında yaşanan kavga, belgesel için stadyumda bulunan kameralara yansıdı...

Tottenham belgeselinde bizi bekleyen olaylar!
09 Temmuz 2020 - 08:20 - Güncelleme: 09 Temmuz 2020 - 11:15

Tottenham'ın Everton'u 1-0 yendiği mücadelede ilk yarının bitiş düdüğü ile birlikte Heung-Min Son ve Hugo Lloris arasında şiddetli bir tartışma yaşandı. İki futbolcu da birbirlerine karşı seslerini yükseltirken bu şekilde soyunma odasının yolunu tuttu.

Biz sadece saha içinden soyunma odasına gidene kadar bu iki futbolcunun tartışmasını gördük. Ama daha fazlasını görüp, bize gösterecek olanlar var: Belgesel ekibi...

Belgeselde olaylar, olaylar...

Amazon, Tottenham'ın bu sezonunu konu alan ''All or Nothing: Tottenham Hotspur.'' isminde bir belgesel hazırlıyor. Belgeselde Tottenham'ın bu sezon yaşadıklarının tamamını görebileceğiz. Pochettino'nun ayrılığı, Mourinho'nun gelişi gibi sezona damga vuran her olay belgeselde olacak.

Belgesek ekibi, Tottenham'ın Everton maçını da kayda alırken Son ve Lloris'in kavgası sırasında da kayıttaydı. Hemde soyunma odasında... İki futbolcunun soyunma odası tünelinde de tartışmaya devam ettiği belirtiliyor. Belgesel görücüye çıkınca iki futbolcu arasında neler yaşandığını daha iyi göreceğiz.

Amazon'dan izlenebilecek All or Nothing: Tottenham Hotspur belgeselinde bizi neler bekliyor;

Pochettino'nun kovulması

Mourinho'nun göreve gelmesi

Bayern Münih'e 7-2'lik yenilgi

Lig Kupası'nda Colchester'e elenmek

FA Kupası'nda Norwich'e elenmek

Eric Dier'in taraftarla kavgası

Lloris ve Son kavgası

YORUMLAR

  • 0 Yorum