Tottenham, Cenk Tosun'un peşinde

Şampiyonlar Ligi'nde Porto karşısında harika oynayan ve çok şık bir gol atan Beşiktaş’ın yıldızı Cenk Tosun'u statta izleyen Tottenham yetkilileri oyuncuya hayran kaldı. Cenk'i ayrıca, Newcastle ve Crystal Palace yetkilileri de izledi.

Tottenham, Cenk Tosun'un peşinde
16 Eylül 2017 - 13:26

Siyah-beyazlı formayla son iki sezondur gösterdiği performansıyla adından sıkça söz ettiren ve Beşiktaş'ın kazandığı iki şampiyonlukta da payı büyük olan Cenk Tosun, son oynadığı Porto maçında da başarılı performansıyla dikkat çekmişti. 

Karşılaşmayı tribünden takip eden Tottenham yöneticilerini de kendine hayran bıraktı.

Önceden belirledikleri listede sadece Anderson Talisca ve Oğuzhan Özyakup yer alan scouting ekibinin dikkatini başarılı forvet Cenk Tosun da attığı golle ve oynadığı oyunla çekti. 

KARTAL BEKLEMEDE

Transfer döneminin son haftasında Crystal Palace Newcastle United'ın peşinde olduğu Cenk Tosun için bu iki takımın yaptığı teklifler Beşiktaş yönetimi tarafından uygun görülmeyerek reddedilmişti. Fanatik’in haberine göre, Crystal Palace'ın 13 milyon euroluk teklifin geri çeviren siyah beyazlılar devre arasında da teklifler bekliyor. 

TEKLİF 20 MİLYONA ÇIKACAK

Crystal Palace yapacağı teklifi arttıracakken, Tottenham da Cenk'e 20 milyon euroluk bir teklif sunmaya hazırlanıyor. 

Forvet hattında görev yapan Harry Kane'nin yanına Swensea'den 15 milyon euroya Llorente'yi kadrosuna katan ancak bir forvet oyuncusu daha isteyen Tottenham Teknik Direktörü Pochettino'nun 26 yaşındaki Cenk Tosun'u Porto maçından sonra çok istediği kaydedildi. 

Bu doğrultuda 20 milyon euroyu gözden çıkaran genç teknik adam Beşiktaş'ın kapısını ocak ayında çalmaya hazırlanıyor. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum