Tottenham ilk transferini yapıyor

Geçtiğimiz sezonki başarılı grafiğinin ardından bu yaz dönemi transfer yapmayan Tottenham, siftahı yapıyor. Londra ekibinin bu transfer için harcayacağı bonservis ücreti tam 42 milyon euro.

Tottenham ilk transferini yapıyor
19 Ağustos 2017 - 09:24

İki yıldıza birden imza attırmayı hedefleyen İngiliz ekibinin, ilk hedefinin Ajax’tan Devinson Sanchez olduğu belirtildi.

Bu yaz transfer döneminde hiçbir transfer yapmayarak Ağustos ortasına kadar suskunluğunu koruyan ender ekiplerden olan Tottenham, transfer siftahını yapıyor. İngiliz basınında çıkan habere göre Pochettino’nun ekibi, Ajax’ın Kolombiyalı savunma oyuncusu Devinson Sanchez ile 6 yıllığına anlaştı. Bu transferin Tottenham’a 42 milyon Euro’ya patlayacağı öne sürüldü.

İkinci bomba Barkley

Geçtiğimiz sezon Premier Lig’de ikinci olan ekibin ikinci bombası ise İngiliz milli oyuncusu Ross Barkley. Barkley ile de imza aşamasına gelindiği öne sürülen Tottenham’ın, bu transfer için Everton kulübüne 30 milyon Euro ödeyeceği belirtildi. Geçtiğimiz sezon kadrosundan yalnızca iki fire veren Tottenham, Nabil Bentaleb ve Kyle Walker’ı toplam 75 milyon Euro’ya satmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum