Trabzon'da maç sonu açıklamaları

Trabzonspor'un evinde sayısız gol pozisyonu kaçırıp Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldığı maç sonrası futbolcular açıklamalarda bulundu

Trabzon'da maç sonu açıklamaları
29 Nisan 2017 - 21:56

Trabzonspor'un evinde sayısız gol pozisyonu kaçırıp Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldığı maç sonrası futbolcular açıklamalarda bulundu.

TRABZONSPOR CEPHESİ

Trabzonsporlu Onazi, Okay’ın çıkmak zorunda kalması hakkında gelen soruya “Tek bir değişikliğin oyunu çok etkilediğini düşünmüyorum” diye cevap verirken, maç hakkında ise “Bu futbol. Bazen sinir bozucu olabiliyor. Elimizden gelen her şeyi yaptık ancak golü bulamadık. Fazla söylenebilecek bir şey yok” şeklinde konuştu.

Trabzonpor’dan Yusuf Yazıcı “Birlikte iyi oynadık, çok arzuluyduk. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Futbolda bazen olmayınca olmuyor. Taraftara teşekkür ediyoruz. Bize her maç destek olan taraftarımızdan bu beraberlik nedeniyle özür diliyorum” şeklinde açıklamalar yaptı.

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ

Gençlerbirliği kalecisi Hopf “Bence bireysel ve takım olarak iyi oynadık. Trabzonspor iyi bir takım. Buraya teslim olmaya gelmemiştik. Puan veya puanlar almaya geldiğimiz maçta hedefimize ulaştık” diye konuşurken, kaptanlık pazubandını takması hakkında ise “Bugünkü maçta Uğur oyundan çıktıktan sonra kaptanlığı aldım. Bu benim için önemli bir andı. Öne çıkmam gerektiğini düşündüm” dedi.

Gençlerbirliği’nden Anıl Karaer “Bazen beşli bazen dörtlü bazen de üçlü oynuyoruz. Bugün 5'liden 4'lüğe dönerken sıkıntı yaşadık. Az pozisyon veren bir takımız ancak bu maçta bize yakışmayacak pozisyonlar verdik. Hem dışarda hem içerde puanlar alabiliyoruz. Bu maçta pek iyi oynayamadık ancak bir puanı alabildiğimiz için mutluyuz” diye konuştu.