Trabzon'dan açılışa yakışan skor: 4-0

Trabzonspor, yeni stadı Akyazı Şenol Güneş Stadyumu'ndaki ilk resmi maçında Gaziantepspor'u rahat bir oyunla 4-0 mağlup etti

Trabzon'dan açılışa yakışan skor: 4-0
29 Ocak 2017 - 09:00

Trabzonspor, yeni stadı Akyazı Şenol Güneş Stadyumu'ndaki ilk resmi maçında Gaziantepspor'u rahat bir oyunla 4-0 mağlup etti.

Trabzonspor, Akyazı Şenol Güneş Stadyumu'na galibiyetle 'merhaba' dedi! Spor Toto Süper Ligi'nin 19. haftasında Gaziantepspor'u Castillo(2), Yusuf ve Uğur'un golleriyle 4-0 yendi.

Karşılaşmanın 15. dakikasında bordo-mavili takımın geliştirdiği atakta, Dame N'Doye'un pasında topla buluşan Fabian Castillo topu filelerle buluşturdu ve Karadeniz ekibi bu golle 1-0 öne geçti.

Trabzonspor, skor üstünlüğünü yakaladıktan sonra da ataklarını sürdürdü. 28. dakikada bu kez genç futbolcu Yusuf Yazıcı sahne aldı. Yusuf'un attığı gol ilk yarının da skorunu tayin etti ve soyunma odasına Trabzonspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle gidildi.

Bordo mavililer, maça olduğu gibi ikinci yarıya da etkili başladı. 49. dakikada gelişen atakta Kolombiyalı futbolcu Fabian Castillo kendisinin ikinci, takımının da 3. golünü rakip filelere gönderdi. Farkın açılmasının ardından oyundan düşen Gaziantepspor karşısında 73. dakikada Uğur Demirok'un kullandığı penaltı vuruşuyla bir gol daha bulan Karadeniz ekibi, sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından ligdeki galibiyet serisini 3 maça çıkarak Trabzonspor, 27'e çıkardı. Ligde üst üste 9. mağlubiyetini alan son sırasındaki Gaziantepspor ise 11 puanda kaldı.