Trabzon'dan ev baktı

Bordo-Mavililerin forvet transferindeki 1 numaralı hedefi olan Andreas Cornelius, Trabzon’dan ev baktı. Kulübü Parma ile anlaşma sağlanan Danimarkalı golcü maaşında da fedakarlık gösterdi.

Trabzon'dan ev baktı
08 Ağustos 2021 - 09:30
Transfer operasyonunda önceliğini forvet hattına veren Trabzonspor, 3 isimle görüşme halindeydi. Cagliari'nin İtalyan santrforu Alberto Cerri ve Dnipro- 1'in Ukraynalı yıldızı Artem Dovbyk'in yanında öncelik ise Parma'nın 28 yaşındaki golcüsü Andreas Cornelius'tu.

Bordo-Mavililer ile Cornelius arasında yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat edildi ve dün oyuncunun menajeri Trabzon'a geldi. Facetime üzerinden Trabzon'dan ev bakan Ukraynalı'nın istediği rakamla Fırtına'nın önerisi arasındaki farkın 1 milyon Euro'ya kadar indiği bildirildi.

4 milyon euro bonservis

Oyuncunun menajeriyle yapılan görüşmelerde, talep ettiği 2 milyon 500 bin Euro'luk maaştan kısmi fedakârlıklar yaptığı, Bordo-Mavili yönetimin de Parma kulübüyle 4 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli için prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da oyuncuyla bir görüşme yaptığı kaydedildi.(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum