Trabzon Milli Takım'ı bekliyor

Türkiye ile Rusya arasında yarın oynanacak UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup maçıyla birlikte Trabzon, 2 bin 767 gün sonra milli takımımızın bir karşılaşmasına ev sahipliği yapacak. Tribünlerin büyük bir bölümünün dolması beklenirken, 61. dakikada da görsel şov yapılacak.

Trabzon Milli Takım'ı bekliyor
06 Eylül 2018 - 12:01 - Güncelleme: 06 Eylül 2018 - 12:43

Trabzon’da yarın 9 senenin ardından Rusya maçıyla birlikte milli maç heyecanı yaşanacak. Son olarak 9 Şubat 2011’de Trabzon’da Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda hazırlık maçında Güney Kore ile karşılaşan ve rakibiyle golsüz berabere kalan Kırmızı-Beyazlılar, tam 2 bin 767 gün sonra Trabzon’da bir maça çıkacak. Öte yandan 18 Aralık 2016 tarihinde açılışı gerçekleştirilen Medical Park Stadyumu’nda da ilk kez bir milli maç oynanacak.

Konuyla ilgili olarak konuşan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, “Yeni stadımız ilk kez Milli Takımımız'a ev sahipliği yapacak. Bunun için çok heyecanlıyız. Trabzon taraftarı, geçmişte olduğu gibi şimdi de milli takımımızı yalnız bırakmayacaktır” dedi.

Türk bayrağı dağıtılacak

Uzun bir süre sonra Milli Takımımız'ı konuk edecek olan Trabzon’da tüm hazırlıklar tamamlandı. Maç günü stadyumu dolduracak futbolseverlere küçük Türk bayrakları verileceği öğrenilirken, aynı zamanda tribünlerde dev boyutta 4 Türk bayrağı açılacağı belirtildi.

Bordo-Mavililer’in her maçında olduğu gibi yine Trabzon’un plakası olan 61. dakikada görsel şov yapılacağı da gelen haberler arasında.

YORUMLAR

  • 0 Yorum