Trabzonspor 10'u Milan'da buldu

Lokomotiv Moskova ile el sıkışmasına karşın futbolcuyu ikna edemediği için Ivelin Popov transferinde şoka uğrayan Trabzonspor, 10 numarasını İtalya’da buldu.

Trabzonspor 10'u Milan'da buldu
13 Haziran 2017 - 11:02

Bordo-mavililer, İtalyan devi Milan’ın Slovak yıldızı Juraj Kucka’ya göz dikti. Milan ile temasa geçen Karadeniz temsilcisinin 5 milyon euro bonservis bedeli bulunan 30 yaşındaki tecrübeli ismi kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlere başladığı gelen haberler arasında. 

Kucka’nın yakın arkadaşı olan Jan Durica’nın da bu transferde önemli rol oynadığı ve vatandaşını Trabzon’a gelmeye ikna etme çabalarında olduğu iddia ediliyor. 

BACCA BÜTÇEYİ AŞIYOR

Bordo-mavili kulübün başkanı Muharrem Usta’nın, İtalya’ya giderek bu transferi bizzat kendisinin bitirmesi bekleniyor. 

Kucka’yı kadrosuna dahil ederek, orta sahadaki sorunu çözmeyi hedefleyen Trabzonspor’a ayrıca yine Milan’da forma giyen Carlos Bacca’nın da önerildiği iddialar arasında. Habertürk’ün haberine göre, Kolombiyalı yıldızın yıllık ücretinin, Trabzon’un ekonomik şartlarına uymadığı öğrenildi. 

“UÇUK TEKLİF GELİRSE DÜŞÜNÜRÜZ”

Öte yandan başkan Muharrem Usta, takımın yıldızları Onur Kıvrak ve Yusuf Yazıcı için gelecek tekliflere kapalı olduklarını söylediği öğrenildi.

Başkan Usta, “Kadromuzu güçlendirmekten başka bir şey düşünmüyoruz. Bunun için çok uçuk teklifler gelmediği sürece kimseyi bırakmayız. Bu konuda taraftarımız hiç merak etmesin ve içleri rahat olsun” dediği bildirildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum