Trabzonspor - Adana Demir muhtemel 11'ler

Trabzonspor, Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun 15. hafta maçında Adana Demirspor ile kozlarını paylaşacak.

Trabzonspor - Adana Demir muhtemel 11'ler
04 Aralık 2021 - 00:57
Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun 15. hafta maçında Trabzonspor ile Adana Demirspor kozlarını paylaşacak.

Medical Park Stadyumu'nda saat 16:00'da oynanacak mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Hugo, Edgar, Trondsen, Berat, Abdülkadir, Hamsik, Bakasetas, Nwakaeme, Djaniny

Adana Demirspor: Muric, Svensson, Samet, Deli, Stambouli, Sinan, Yunus, Vargas, Akintola, Balotelli

Eksikler

Trabzonspor: Erce Kardeşler, Gervinho

Adana Demirspor: Younes Belhanda

Zirvede çok rahat

Yeni Malatyaspor'u 5-1 mağlup ederek sezona başlayan Trabzonspor, Sivasspor'u 2-1, Giresunspor'u da 1-0 ile geçti. Sonrasında-0 geriye düşmelerine karşın Galatasaray ile 2-2 berabere kalarak zirvenin ortağı olmayı sürdürdüler.

Ligin 5. maçında zorlanmalarına karşın Kasımpaşa engelini tek golle geçtiler. Ancak son hafta Konyaspor ile 2-2 berabere kalmaktan kurtulamadılar. Ancak Beşiktaş'ın üst üste kayıplarıyla birlikte bir kez daha zirveye çıkma fırsatını yakaladılar. Kayserispor'u da deplasmanda 2-1 deviren bordo-mavililer, sonrasında Fenerbahçe, Göztepe ve Rizespor karşısında 3'te 3 yaparak en yakın rakibine 7 puan fark attılar.

Ligin 12. haftasında direkt rakiplerinden Beşiktaş'ı da mağlup ederek liderlik koltuğunda fazlasıyla rahatladılar.  Sonrasında ise önce Gaziantep FK'yı sonra Karagümrük'ü yenerek rakiplerinin de puan kayıplarıyla birlikte zirvede tek başlarına kaldılar.

Trabzonspor 6-2 önde

Trabzonspor ile Adana Demirspor arasında oynanan 10 maçta 2 kez beraberlik sonucu çıktı. Bordo-mavililer 6 mücadeleyi kazanırken Adana ekibi sahadan 2 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum