Trabzonspor - Alanyaspor muhtemel 11'ler

Süper Lig'de 2021-2022 sezonun 7. haftasında Trabzonspor ile Alanyaspor karşılaşacak. Kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Trabzonspor - Alanyaspor muhtemel 11'ler
27 Eylül 2021 - 03:17
Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun 7. haftasında Trabzonspor ile Alanyaspor kozlarını paylaşacak.

Medical park Stadyumu'nda saat 20:00'da oynanacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar, Hüseyin, İsmail, Berat, Hamsik, Bakasetas, Djaniny, Nwakaeme, Cornelius

Alanyaspor: Serkan Kırıntılı, Milunovic, Fatih, Juanfran, Borja, Umut Güneş, Efecan Karaca,  Awaziem, Emre Akbaba, Davidson, Diedhiou 

Zirvenin yeni sahibi olabilir

Transferlerini erkenden tamamlayan Trabzonspor, sezona 3'te 3 yaparak ile dikkatleri üzerine çekti. Bordo mavili takım, ilk 3 haftada en çok gol kaydeden takım ünvanını aldı. 

Yeni Malatyaspor'u 5-1 mağlup ederek sezona başlayan Trabzonspor, Sivasspor'u 2-1, Giresunspor'u da 1-0 ile geçti. Sonrasında-0 geriye düşmelerine karşın Galatasaray ile 2-2 berabere kalarak zirvenin ortağı olmayı sürdürdüler.

Ligin 5. maçında zorlanmalarına karşın Kasımpaşa engelini tek golle geçtiler. Ancak son hafta Konyaspor ile 2-2 berabere kalmaktan kurtulamadılar. Ancak Beşiktaş'ın üst üste kayıplarıyla birlikte bir kez daha zirveye çıkma fırsatını yakaladılar.

Alanyaspor 4-3 önde

İki takım arasında oynanan son 10 maçın 3'ünü Trabzonspor kazanırken Akdeniz ekibi ise 4 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum