Trabzonspor Beşiktaş'tan Burak Yılmaz karşılığında o ismi istedi

Trabzonspor, Beşiktaş’ın 2 milyon Euro artı Mustafa Pektemek önerisini kabul etmedi. Burak Yılmaz için 3 milyon Euro’nun altına düşmeyen bordo-mavililer üstüne Atiba’yı da istedi.

Trabzonspor Beşiktaş'tan Burak Yılmaz karşılığında o ismi istedi
31 Ağustos 2018 - 11:44

Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki Burak Yılmaz pazarlığı tüm hızıyla sürüyor. Transferde 1. dönem bu gece saatler 00.00'ı gösterdiğinde bitecek. O ana kadar Burak, Beşiktaşlı da olabilir, Trabzonspor'da da kalabilir. Peki iki kulüp arasında neler yaşandı; Beşiktaş, eski oyuncusu Burak Yılmaz'ı almak için önceki gün İstanbul'da Trabzonspor yönetimi ile bir araya geldi. İlk teklif 2 milyon Euro artı Mustafa Pektemek oldu. Ancak kabul görmedi. Bordo mavililer golcüsünü 3 milyon Euro'nun altında bir rakama bırakmaya yanaşmazken, paranın yanı sıra Atiba'yı istedi. Kanadalı yıldızın gönderilmesine teknik direktör Şenol Güneş'in sıcak bakmadığı ifadesiyle karşılaştı.

Trabzonspor, Burak Yılmaz karşılığında onu istiyor

LUCESCU TAKİPTE

Uluslar Ligi'nde Rusya ve İsveç ile oynanacak maçların aday kadrosunu bugün açıklayacak A Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu da dün tribündeydi. Beşiktaşlı taraftarlar da takımlarına büyük destek verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum