Trabzonspor - Ç. Rizespor muhtemel 11'ler

Trabzonspor, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 13. haftasında Rizespor ile karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Trabzonspor - Ç. Rizespor muhtemel 11'ler
19 Aralık 2020 - 01:23 - Güncelleme: 19 Aralık 2020 - 22:36
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 13. haftasında Trabzonspor ile Rizespor kozlarını paylaşacak.

Medical Park Stadyumu'nda saat 16:00'da oynanacak karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan , Serkan, Edgar Ie, Hugo, Marlon, Abdulkadir Parmak, Baker, Yusuf, Ekuban, Nwakaeme, Afobe

Çaykur Rizespor: Gökhan, Michalak, Emir Dilaver, Meriah, Melnjak, Doğan, Donsah, Samudio, Boldrin, Fernando, Skoda 
 

Eksikler

Trabzonspor: Bilal, Diabate, Plaza, Abdülkadir Ömür

Rizespor: Remy, Abullah Durak, Baiano, Morozyuk

Takımların son durumu

Süper Lig'de bir dönem üst üste 6 maç kaybetmeyen ve 3 galibiyet alan Rizespor, son 4 haftada bir kez kazanabildi. Galatasaray ve Karagümrük yenilgilerinin ardından evinde Göztepe'yi konuk eden Karadeniz ekibi, sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Trabzonspor yeniden çıkış arıyor

Sezona beklentinin altında bir başlangıç yapan Trabzonspor'da üst üste alınan 3 mağlubiyetin ardından Newton ile yollar ayrıldı. Özellikte Kasımpaşa karşısında 3-1 öne geçmişken sahadan puansız ayrılmak, İngiliz teknik adamın sonu oldu. Milli arada Abdullah Avcı ile anlaşan bordo-mavililer, BB Erzurumspor maçında 3 puanla ayrılmayı başardı. Yeni teknik adamla beyaz bir sayfa açmayı planlayan Trabzonspor, Ankara'dan galibiyetle tek golle galibiyeti aldı ve 2'de 2 yaptı. Ancak savunma oturtmayı başaran Avcı, henüz hücum konusunda takımını belli bir seviyeye getiremedi. Son hafta Sivasspor'a yarım pozisyon vermelerine karşın sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmaktan kurtulamadılar. Avcı'nın öğrencileri, Adana Demirspor'a elenerek de kupada büyük hayal kırıklığı yaşadılar.

Trabzonspor 8-1 önde

Trabzonspor ile Rizespor arasında oynanan son 10 maçın 1'i berabere biterken 8 karşılaşmayı bordo-mavililer kazandı. Rizespor ise 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum