Trabzonspor Çörekçi'yi bitiriyor

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurma peşinde olan bordo-mavililer, defans hattını güçlendirmek adına Eskişehirspor’dan Kamil Ahmet Çörekçi’ye talip oldu. Tecrübeli sağ bek ile anlaşan Karadeniz temsilcisi, Eskişehir’e bu transfer için takas teklifinde bulunacak.

Trabzonspor Çörekçi'yi bitiriyor
14 Haziran 2017 - 11:13

Sezona yenilenmiş ve güçlü bir kadroyla girmeyi planlayan Trabzonspor ilk transferini bitirme peşinde. Bordo-mavili yönetim, Eskişehirspor’un sağ beki Kamil Ahmet Çörekçi ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. 

TAKAS GÜNDEMDE

Pazarlıkların halen sürdüğünü öğrenilirken, Fanatik’in haberine göre, Karadeniz ekibinin Kamil Ahmet için Eskişehir yönetimine takas formülünü götüreceği  gelen bilgiler arasında.

Kadroda düşünülmeyen isimlerden Muhammet Demir, Mustafa Akbaş ve Sefa Yılmaz’ın Çörekçi başta olmak üzere başka transferlerde de takasta kullanılabileceği iddialar arasında.

İNGİLTERE DOĞUMLU

Teknik patron Ersun Yanal’ın bek pozisyonu haricinde stoper ve ön liberoda da oynayabilmesi nedeniyle takımda görmek istediği 25 yaşındaki oyuncu, geçen sezon TFF 1. Lig’de forma giydiği 26 maçta 1 gol, 3 asistlik performansla takımına katkıda bulunmuştu. 

Londra doğumlu olan Kamil Ahmet Çörekçi, Bucaspor, Kayserispor ve Adana Demirspor kulüplerinde de forma giymişti. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum