Trabzonspor'da 2 transfer açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Gençlerbirliği maçının ardından Gervinho ve Bruno Peres ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Trabzonspor'da 2 transfer açıklaması
16 Mayıs 2021 - 02:08 - Güncelleme: 16 Mayıs 2021 - 03:16
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 2-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçının ardından transfer konusunda çok önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu, anlaşmaya vardıkları Gervinho ve Bruno Peres'in kısa bir süre içerisinde sözleşme imzalayacağını söyledi.

Gençlerbirliği maçının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Ağaoğlu, ''Kısmet olursa 8-10 gün içerisinde seyahat durumlarına bağlı olarak Gervinho ve Peres imzalamaya gelecekler. Biten iki transfer onlar. Şu an görüşmelerinin devam ettiği 3 oyuncu daha var. Öyle tahmin ediyorum ki bir 10 gün içerisinde onları da netleştiririz. Haziran ayının ilk haftasında onlar da imza atmış olurlar'' ifadelerini kullandı.

Uğurcan Çakır'ın da takımdan ayrılabileceğini açıklayan Ağaoğlu, ''Abdülkadir ile alakalı menajerler vasıtası ile yoklamalar var ama herhangi bir kulüpten resmi teklif gelmiş değil. İlerleyen süreç içerisinde göreceğiz ama şu an gidecek oyuncu olarak gözüken en yakın Uğurcan Çakır var'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum