Trabzonspor'da 34 takıma bedel 3'lü

Trabzonspor'un hücum hattının vazgeçilmez isimlerinden Andreas Cornelius, Anastasios Bakasetas ve Anthony Nwakaeme, bu sezon attığı gollerle çoğu takımı geride bıraktı.

Trabzonspor'da 34 takıma bedel 3'lü
25 Ocak 2022 - 01:15
Trabzonspor'un golcü futbolcuları Andreas Cornelius, Anastasios Bakasetas ve Anthony Nwakaeme, bu sezon Süper Lig'de attığı gollerle ön plana çıktılar. Müthiş 3'lü, attığı gol sayılarıyla Avrupa'nın çoğu takımını da geride bıraktı.

Bu sezon Süper Lig'de Andreas Cornelius 11, Anastasios Bakasetas 8 ve Anthony Nwakaeme 6 gol kaydetti. Müthiş 3'lünün attığı toplam 25 gol, çoğu Avrupa takımının attığı toplam goldan daha fazla...

Sadece 3'ünün attığı gol, Avrupa'daki takımlardan fazla

Andreas Cornelius, Anastasios Bakasetas ve Anthony Nwakaeme 3'lüsü 25 gol atarken Bundesliga'da Stuttgart, Hertha Berlin 22, Bielefeld, Augsburg 20, Bochum 19, Wolfsburg ve Fürth 17 gol attı. 

Premier League'de ise Leeds, Everton 24, Watford, Brighton 23, Wolves 19, Burnley 16, Norwich 13 gol atabildi ve Trabzonspor 3'lüsünün gerisinde kaldı. 

İspanya'dan 9 takımı geçtiler

Trabzonspor'un hücum 3'lüsü La Liga'da Elche, Sociedad, Osasuna, Bilbao, Levante, Cadiz, Getafe, Mallorca ve Alaves'i geride bırakırken Serie A'da da Spezia, Cagliari, Venezia, Genoa ve Salernitana'yı geçti. 

Bordo mavili formayla bu sezon şimdiye kadar 25 gol atan 3'lü, Ligue 1'da ise Metz, Reims, Clermont, Troyes, Lorient ve St. Etienne takımlarını geçmesini bildi. 

Trabzonspor'da 25 gole katkıda bulunan 3 futbolcu, Avrupa'nın 5 büyük liginden toplam 34 takıma bedel bir performans ortaya koyarken bordo mavililer için ne kadar önemli oyuncular olduklarını gösterdiler. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum