Trabzonspor'da beklenen ayrılık gerçekleşti

Trabzonspor forması giyen stoper Aykut Demir'in sözleşmesi, Trabzon ekibi tarafından fesih edildi. Aykut Demir'in kalan 2 gün içerisinde kendisine yeni bir kulüp bulmaya çalışacak.

Trabzonspor'da beklenen ayrılık gerçekleşti
05 Eylül 2017 - 19:17

Trabzonspor forması giyen stoper Aykut Demir'in sözleşmesi, Trabzon ekibi tarafından fesih edildi. Aykut Demir'in kalan 2 gün içerisinde kendisine yeni bir kulüp bulmaya çalışacak. Trabzonspor'da uzun süredir kadrodan ayrılması beklenen ama kendisine bir türlü kulüp bulamayan Aykut Demir'in sözleşmesinin fesih edildiği KAP'a bildirildi.

Deneyimli stoper, Ersun Yanal tarafından kadroda düşünülmüyordu. 


İşte Trabzonspor'un resmi açıklaması:

"Şirketimiz ile profesyonel futbolcu Aykut Demir arasındaki sözleşme, futbolcunun, Kulüp İçi Disiplin Yönetmeliğimize aykırı davranışları sebebiyle, Yönetim Kurulumuz tarafından 05.09.2017 tarihi itibariyle haklı nedenlerle tek taraflı olarak feshedilmiştir."

28 yaşındaki futbolcu, bir dönem milli takıma kadar yükselmişti. Ancak deneyimli stoperin gelişim gösterememesi ve istikrarlı bir performans ortaya koyamaması, Trabzonspor'un oyuncuyu gözden çıkarmasında etkili oldu. Deneyimli stoper kendisine Süper Lig'de bir kulüp istiyor. Süper Lig'de bir kulüp bulamaması halinde PTT 1. Lig'de mücadele veren bir Karadeniz veya Marmara bölgesi kulübüne gitmesi bekleniyor.

2013 yılında Gençlerbirliği'nden büyük umutlarla transfer edilen Aykut Demir, geçen sezon Osmanlıspor'da kiralık olarak forma giymişti. Geçen sezon Osmanlıspor'un başarılı olması, deneyimli stoperin kulüp bulmasında önemli bir referans olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum