Trabzonspor'da Ibanez ayrılığı

Trabzonspor'un kadroda yer alamayacak oyuncuları gönderme çabası devam ediyor. Yusuf Erdoğan'ın ardından Ibanez de transferin son gününde gönderildi. Ersun Yanal'ın ekibi, Jose Sosa'yı transferin son gününde kadroya kattı.

Trabzonspor'da Ibanez ayrılığı
08 Eylül 2017 - 14:03 - Güncelleme: 08 Eylül 2017 - 14:50

Editör: Mehmet BAŞKAN

Trabzonspor'un kadroda yer alamayacak oyuncuları gönderme çabası devam ediyor. Yusuf Erdoğan'ın ardından Ibanez de transferin son gününde gönderildi. Ersun Yanal'ın ekibi, Jose Sosa'yı transferin son gününde kadroya kattı. Trabzonspor ideal 11 ve yedeklerini oluşturduktan sonra kalan oyuncuları takımdan göndermeye devam ediyor.

Kadroda yer bulamayacak olan Yusuf Erdoğan ve Ibanez transfer sezonunun son saatlerinde gönderildi. Ibanez, bir diğer Karadeniz ekibi Karabükspor'a kiralandı. Luis Ibanez, 1 sezon sonra yeniden Trabzonspor'a geri dönüş yapacak. Süper Lig'in gediklisi haline gelmek isteyen Karabükspor, Luis Ibanez transferi ile kadrosunu güçlendirdi. Süper Lig'de geçen sezon beklenen performansı gösteremeyen Luis Ibanez, Kızılyıldız'dan 1,4 milyon euro bonservis bedeli ile transfer edilmişti.

Arjantinli futbolcu, geçen sezon Trabzonspor forması ile sadece 13 maça çıkabilmişti. Forma bulduğu maçlarda ise 1 kez ağları havalandırmıştı.

29 yaşındaki sol bek, forma şansı verildiğinde sol açık da oynayabiliyor. Defansif özelliklerinin iyi olmasından dolayı kapanan takımlarda oyun içerisinde defansif sol açık olarak forma giyebiliyor. Fenerbahçe'de Alper Potuk'un üstlendiği defansif sağ açık rolünü, Karabükspor'da Ibanez sol açık için uygulayabilecek.

Sol ayağını çok iyi kullanabilen Arjantinli sol bek, 2019 yılına dek Trabzonspor'la sözleşmesi olduğu için Karabükspor macerası sonrasında Trabzon'a geri dönecek. Karabük performansı ile Trabzonspor'da formayı kapmayı hedefliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum