Trabzonspor'da sürpriz Cornelius gelişmesi

Trabzonspor'un Danimarkalı forveti Andreas Cornelius'un eski takımı Kopenhag'a dönebileceği iddia ediliyor.

Trabzonspor'da sürpriz Cornelius gelişmesi
30 Ağustos 2022 - 11:53 - Güncelleme: 31 Ağustos 2022 - 10:35
Trabzonspor'da forvet bölgesini güçlendirmek için arayış devam ediyor. Bu doğrultuda bordo-mavililer, Marsilya forması giyen eski Bursasporlu oyuncu Cedrid Bakambu için kulübüne resmi teklif yaptı.

Ardından 31 yaşındaki oyuncuyla da görüşen bordo-mavili yöneticiler, futbolcuyu ikna ederken Fransız kulübünün de gün içerisinde onay vermesi halinde transfer kesinlik kazanacak. Bordo-mavili yönetim 25 yaşındaki forvetin transferi için Fransız kulübü Lorient ile 2 milyon Euro ve bonuslar karşılığında anlaştı. Oyuncu ile de prensipte anlaşıldı. İmzaların kısa süre içerisinde atılması bekleniyor.

Umut Bozok ile anlaşmaya varıldı

Trabzonspor, Cedric Bakambu transferi gerçekleşse bile Umut Bozok'tan vazgeçmeyecek. Hem kulübü Lorient hem de 25 yaşındaki forvetle anlaşan Trabzonspor, ödeme planıyla ilgili yazışmaların tamamlanmasının ardından Umut'u 3 yıllığına kadrosuna katacak.

Ayrıca bordo-mavililerin Danimarkalı santrforu Andreas Cornelius da yuvadan uçabilir. 29 yaşındaki oyuncunun, kariyerine başladığı kulüp olan Kopenhag'a transfer olabileceği öğrenildi. Bilindiği üzere Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Kopenhag'a elenmişti. Danimarka ekibi Cornelius için şartları değerlendirecek. Danimarkalı yıldız geçtiğimiz sezon şampiyonlukta büyük rol oynamış ve kritik gollere imza atmıştı. (Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum