Trabzonspor'da yeni hoca açıklandı

Süper Lig'de sezonu ikinci sırada bitiren ve Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Trabzonspor'da gelecek sezon teknik direktör olarak görev yapacak isim açıklandı; Eddie Newton.

Trabzonspor'da yeni hoca açıklandı
02 Ağustos 2020 - 16:06 - Güncelleme: 02 Ağustos 2020 - 17:17
Trabzonspor'da teknik direktör belirsizliği sona erdi. Trabzonspor'dan yapılan açıklamada gelcek sezon için Eddie Newton'ın teknik direktörlük görevini sürdüreceği açıklandı. Eddie Newton, Hüseyin Çimşir'in ayrılmasının ardından kalan dönemde takımın başında görev yapmış ve bordo-mavili takımla Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmıştı.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada 'Yönetim Kurulumuz, A takımımızda antrenör olarak görev yapan Eddie Newton ile yeni sezonda Teknik Direktör olarak devam edilmesi yönünde karar almıştır. Newton’a görevinde başarılar dileriz' ifadelerine yer verildi.

Eddie Newton'ın yeni teknik kadrosunun da yakın süreçte kesinleşmesi ve teknik ekibe İngiltere'den birkaç ismin katılması bekleniyor.

Eddie Newton kimdir?

Chelsea’de Carlo Ancelotti, Jose Mourinho, Maurizio Sarri, Roberto Di Matteo, Guus Hiddink ve Andre Villa Boas’la çalışan Newton, 2011-12 sezonunda FA Kupası ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluklarında oldukça aktif bir görevdeydi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum