Trabzonspor'da yerli transferinde 3 hedef

Kadrosunu derinleştirmek isteyen Trabzonspor'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Yerli oyuncu transfer için harekete geçen yönetim, Halil Akbunar, Onur Bulut ve Sassuolo forması giyen Kaan Ayhan için temasa geçti.

Trabzonspor'da yerli transferinde 3 hedef
20 Mayıs 2022 - 12:00
Süper Lig'in şampiyonu Trabzonspor'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Yeni sezona Avrupa için kadrosunu güçlendirmek isteyen bordo-mavili takımda kimlerin kalıp kimlerin geleceği merak ediliyor.

Kamp dönemi öncesi listedeki isimlerin transferi için erken yol almak isteyen Trabzonspor, harekete geçti. Önümüzdeki sezon Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarında mücadele edecek olan Fırtına'da kadro derinliği oluşturulmak isteniyor.

İlk etapta planlarını 7+4 kuralına göre yapan Trabzonspor, yerli transferinde 3 oyuncu için harekete geçti. Her ne kadar Haziran'daki TFF seçiminden sonra bu sezonki gibi 8+3 kuralına devam etme ihtimali olsa da, Fırtına takımdaki yerli alternatifini çoğaltmak istiyor.

Stoperde ilk hedef Kaan Ayhan

Stoperde öncelikli hedefini belirleyen Abdullah Avcı, Serie A ekibi Sassuolo'da forma giyen Kaan Ayhan'ı takımında görmek istiyor. Devre arasında Trabzonspor'un çok istediği Milli futbolcu için kulübüyle yeniden temaslar başladı.

Hücumda yerli kanat olarak Halil Akbunar ismi ön planda. Küme düşen Göztepe 'den kesin olarak ayrılacağı öğrenilen başarılı futbolcu, sezon başında Trabzonspor'un gündemine gelmişti. 28 yaşındaki Halil için teknik direktör Abdullah Avcı'nın ısrarcı olduğu öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum