Trabzonspor'dan Artem Dovbyk için son teklif

Maxi Gomez ile anlaşma sağlayan Trabzonspor, Artem Dovbyk için de girişimlerine devam ediyor.

Trabzonspor'dan Artem Dovbyk için son teklif
01 Eylül 2022 - 11:35
Trabzonspor 'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Andreas Cornelius'un eski kulübü Kopenhag'a transfer olmak istemesiyle başlayan süreçte Bordo-Mavililer yerini doldurmak için hemen düğmeye bastı. Karadeniz devinin listesinde iki aday vardı: Cedric Bakambu ve Artem Dovbyk. Fırtına önceki gün Bakambu için Marsilya ile görüşmelere başlamıştı ancak bu transfer gerçekleşmeyince Dovbyk için Dnipro'nun kapısını çalındı. 

Karadeniz ekibinin renklerine bağlamak istediği Artem Dovbyk için Dnipro 6.2 milyon Euro'luk bir rakam belirlemiş durumda. Kulübüyle 2 sezon daha kontratı olan 25 yaşındaki forvet oyuncusu için bonservis parası Andreas Cornelius'un satışından buraya aktarılacak. Yönetim yine de rakamı daha aşağı çekebilmek adına pazarlıklara devam ediyor. Oyuncunun da Trabzonspor'da forma giymeyi çok istiyor olması Fırtına'nın bu süreçte elini güçlendiriyor.

İndirim yapılırsa transfer gerçekleşecek

Yönetim bugün bir kez daha Kuzey ekibiyle masaya oturacak. Oyuncu kanadı tamam, ancak rakam indirilmeye çalışılacak. Bu görüşmenin ardından transferdeki son durum olumlu ya da olumsuz bir şekilde belli olacak. Anlaşma sağlanamaması durumunda listede teknik direktör Abdullah Avcı'nın belirlediği alternatiflere yönelecek olan yönetim kısa süre içerisinde bu konuyu çözmeyi hedefliyor. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum