Trabzonspor - Gaziantep FK muhtemel 11'ler

Trabzonspor, Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun yedinci haftasında Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor - Gaziantep FK muhtemel 11'ler
18 Eylül 2022 - 03:29
Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun yedinci haftasında Trabzonspor ile Gaziantep FK kozlarını paylaşacak.

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 17:00'da oynanacak mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek.

Adana Demirspor - Trabzonspor muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Hamsik, Siopis, Trezeguet, Bardhi, Bakasetas, Maxi Gomez

Gaziantep FK: Günay, Kitsiou, Ertuğrul, Djilobodji, Hanousek, Abdülkadir, Jevtovic, Sagal, Maxim, Markovic, Figueiredo    

Avrupa'da morallendi

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, yeni sezonun ilk resmi maçında da kupa almayı başardı. Süper Kupa'da Sivasspor ile karşılaşan bordo-mavililer, 4-0 gibi net bir skorla sahadan ayrılarak lig öncesi fazlasıyla moral depoladı. İlk lig maçında da İstanbulspor'u zorlanmadan 2-0 ile geçmeyi başardılar. İkinci hafta da ise Hatayspor'u da tek golle yendiler. Ancak sonrasında Antalyaspor'a 5-0 mağlup olurken hafta arası da Kopenhag'a elenmekten kurtulamadılar. Sonrasında ise evinde Galatasaray'dan 1 puan alabildiler. Ancak geçen hafta Ümraniyespor'u tek golle mağlup ederek 10 puana ulaşmayı başardılar. 

Avrupa'da Ferencvaros maçıyla gruplara başlayan bordo-mavililer, uzun süre 10 kişi oynayan rakibinden puan alamazken ligin son haftasında da Adana Demirspor'a son dakika golüyle mağlup oldu. Hafta arası ise Kızılyıldız'ı 2-1 mağlup ederek morallendiler.

Trabzonspor 6-0 önde

Trabzonspor ile Gaziantep FK arasında oynanan 9 maçta 3 kez beraberlik sonucu çıktı. Diğer 6 karşılaşmayı bordo-mavililer kazandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum