'Trabzonspor Giuliano'yu istedi' iddiası

Fenerbahçe'nin kulübüyle ve kendisiyle anlayarak dün İstanbul'a getirdiği, bugün de sağlık kontrolünden geçirdiği Giuliano için Trabzonspor'un devreye girdiği ve Zenit'e 8 milyon euro önerdiği öne sürüldü.

'Trabzonspor Giuliano'yu istedi' iddiası
12 Ağustos 2017 - 14:12 - Güncelleme: 12 Ağustos 2017 - 16:10

Fenerbahçe'nin Zenit'le 6 milyon euro satın alma opsiyonuyla 1 yıllık kiralık olarak anlaştığı ve dün İstanbul'a getirdiği Brezilyalı yıldız Giuliano bugün sağlık kontrolünden geçti. Ancak Brezilyalı yıldızın hakkında sağlık kontrolüne girmeden önce ortaya atılan bir iddia gündeme oturdu.

Bazı medya mensuplarının verdiği habere göre; Fenerbahçe'nin kulübü ve kendisi ile anlaşmaya vardığı Brezilyalı Giuliano için Trabzonspor menajer Doğan Ercan vasıtası ile devreye girdi.

Giuliano için Zenit'e bir teklif götüren Trabzonspor'un olumlu yanıt aldığı iddia edildi.  Trabzonspor'un Zenit'e 8 milyon euro teklif ettiği de gelen iddialar arasındaydı.

Ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken Giuliano ve kulübü ile görüşen Fenerbahçe, Trabzonspor başkanı Muharrem Usta'nın sahibi olduğu İstanbul'daki Liv Hospital'da Brezilyalı oyuncusu sağlık kontrolünden geçiriyorlardı. Kontrolde Giuliano'nun gerçek menajerlerinin yanı sıra Zenit Kulübü'nden bir yönetici de hazır bulunduğu belirtildi. Giuliano'nun ve menajerlerinin tüm bu gelişmelerden bilgisinin dahi olmadığı belirtildi.

Konuyla ilgili Trabzonspor Kulübü'nden resmi bir açıklama gelmedi.

Tüm bu gelişmelerin ardından Giuliano Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan çetinkaya ile birlikte Ülker Stadyumu'nu ve Fenerbahçe Müzesi'ni gezdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum